Στα σκαριά η βιογραφία του Ozzy Osbourne

Σίγουρα δεν θα μοιάζει με καμιά άλλη ιστορία.

Γράφει: Esquire Editors 14 Αυγούστου 2020

Για την κινηματογραφική βιογραφία του Όζι Όσμπορν που είναι στα σκαριά το μόνο που προς το παρόν ξέρουμε είναι ότι είναι "στα πρώτα, πρώτα της στάδια", όπως πληροφορεί ο γιος του Όζι, ο Τζακ, του οποίου η εταιρεία παραγωγής δουλεύει για την ταινία. "Έχουμε σεναριογράφο. Είπαμε να πάμε από το 1979 ως το 1996" προσθέτει ο Τζακ Όσμπορν.

"Απ' ό,τι καταλαβαίνω, έχει να κάνει με τη Σάρον κι εμένα και τη σχέση μας" λέει ο Όζι στο Rolling Stone. "Έχει να κάνει με το πώς γνωριστήκαμε, ερωτευτήκαμε ο ένας τον άλλον και το πώς παντρευτήκαμε. Είναι το άλλο μου μισό. Μαζί μου, προχώρησε πολύ σαν άνθρωπος και μαζί της, προχώρησα πολύ σαν άνθρωπος. Μόλις προσφάτως, γιορτάσαμε 38 χρόνια γάμου". 

Η Σάρον και ο Όζι συναντήθηκαν στα τέλη της δεκαετίας του 1970, περίοδο που ο πατέρας της ήταν μάνατζερ των Black Sabbath. Όταν η μπάντα έδωσε στον Όζι τα παπούτσια στο χέρι, υποστηρίζοντας ότι το είχε ρίξει υπερβολικά στο ποτό και στις ουσίες, η Σάρον ανέλαβε ως προσωπική μάνατζέρ του και τον ενθάρρυνε να δημιουργήσει το δικό του συγκρότημα. Παντρεύτηκαν το 1982, μετά το διαζύγιο του Όζι από την πρώτη του γυναίκα, και μεγάλωσαν μαζί τρία παιδιά. "Ελπίζω να είναι μια ιστορία την οποία ο καθένας θα μπορεί να καταλάβει" λέει η Σάρον. "Δεν χρειάζεται να είσαι φανατικός φίλος αυτής της μουσικής, γιατί πρόκειται για μια ιστορία για κάποιον που επέζησε. Ανεξάρτητα από το τι σου πετάει κατακέφαλα η ζωή, ανασηκώνεσαι απ' το έδαφος κι αρχίζεις ξανά. Απλά, είναι η θαυμαστή ιστορία τού πώς ξεπερνάς όλα αυτά που σού 'ρχονται στη ζωή".

Στα σκαριά η βιογραφία του Ozzy Osbourne

Περιμένει να είναι η ταινία διαφορετική από τις πρόσφατες ροκ επιτυχίες του Χόλιγουντ, σαν τις "Rocketman" και "Bohemian Rhapsody". "Δεν μοιάζει με καμιά άλλη ιστορία" υπογραμμίζει. "Δεν είναι του τύπου "ροκ εντ ρολ, τρέλα, και τώρα είμαι παππούς”. Είναι πολλά περισσότερα". Αν και ελπίζει ότι η ταινία θα μετατρέψει σε θαυμαστές της μουσικής του Όζι κάποιους που θα την δουν αλλά που για την ώρα δεν ξέρουν τη μουσική του "Πρίγκηπα του Σκότους", τονίζει ότι προσεγγίζουν την ταινία με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με την προσέγγιση που επέλεξαν οι δημιουργοί του "Bohemian Rhapsody".

"Η ταινία μας θα είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα. Δεν θέλουμε να είναι τριζάτη, καθαρή σε σημείο που ν' αστράφτει κι όλα αυτά. Δεν την κάνουμε για πιτσιρίκια. Είναι μια ενήλικη ταινία για ενήλικες". Έχουν σκεφτεί ποιος θα υποδυθεί τον Όζι; "Όχι, για την ακρίβεια, όχι. Η Σάρον θέλει έναν άγνωστο ηθοποιό" λέει ο Όζι Όσμπορν.


© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ / Φωτογραφίες ©Getty Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Ποια είναι η superhero ταινία που προκαλεί μαζικές αποχωρήσεις θεατών από τα πρώτα λεπτά-Είναι τόσο χάλια;

Οι πρώτες προβολές ενός νέου remake προκαλούν διχασμό στο κοινό. Η ακραία αισθητική του σοκάρει κάποιους, ενώ άλλοι το θεωρούν τολμηρή επιστροφή σε cult σινεμά.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Πρώτο trailer για το 28 Years Later: The Bone Temple - Επιστρέφει ο Cillian Murphy

Το πρώτο trailer του 28 Years Later: The Bone Temple είναι εδώ. Ο Ralph Fiennes επιστρέφει σε μια ζοφερή μετα-αποκαλυπτική Αγγλία, ενώ ο Cillian Murphy κάνει μια πολυαναμενόμενη cameo εμφάνιση.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Σταματήστε ό,τι κάνετε: Οι Radiohead ανακοίνωσαν περιοδεία, την πρώτη μετά από 7 χρόνια αποχής

Να μας συγχωρήσει κύριος Yorke για την προπολεμική φωτογραφία, αλλά αυτός κι η παρέα του μας είχαν συνδέσει με Κάιρο από το 2018 και μετά, οπότε πάλι καλά να λένε. Αναμένουμε νέο υλικό τώρα που ξαναβγαίνουν στον δρόμο, για να δημοσιεύουμε αναλόγως.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Όσα γνωρίζουμε για το sequel του The Thursday Murder Club στο Netflix

Για εμάς, δε θα έπρεπε να είναι ταινία, αλλά σειρά. Όπως και να έχει, επειδή το Netflix αποφασίζει και όχι εμείς, τουλάχιστον ας μας εγγυηθεί κάποιος ότι στη συνέχεια της ταινίας, θα ξαναδούμε τον Lucifer....εεε τον Tom Ellis εννοούμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μόλις ακούσαμε -και κολλήσαμε με- τα 2 ολοκαίνουργια τραγούδια των Spoon

Το καλοκαίρι υπήρξε πάρα πολύ παραγωγική περίοδος για τους Spoon, οι οποίοι, μετά το σοβαρό come back τους το 2022 έπειτα από 5 χρόνια δισκογραφικής αγρανάπαυσης, μοιάζουν ασταμάτητοι.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Ο Nicolas Cage υποδύεται τον Ιωσήφ στην ταινία ‘βιβλικού τρόμου’, The Carpenter's Son

Ο Nicolas Cage γίνεται Ιωσήφ και μας οδηγεί σε μια σκοτεινή ιστορία βιβλικού τρόμου. Το The Carpenter’s Son φέρνει την οικογένεια του Χριστού αντιμέτωπη με υπερφυσικές δυνάμεις.

Γραφει Παυλος Κρουστης