Νέο εκρηκτικό teaser για το Tenet του Christopher Nolan

Το μέλλον των κατασκοπικών ταινιών βρίσκεται στα χέρια του δεξιοτέχνη Βρετανού σκηνοθέτη.

Τι θα πει Tenet και γιατί οι προσδοκίες για την κατασκοπευτική ταινία που θα βγει στα ελληνικά σινεμά στις 26 Αυγούστου είναι τόσο μεγάλες; Το νέο δημιούργημα του Christopher Nolan έχει δώσει μεγάλες υποσχέσεις δημιουργώντας ακόμα μεγαλύτερα αινίγματα. Μπορεί, τώρα, να γυρίστηκε σε επτά διαφορετικές χώρες και το cast να είναι υπέρλαμπρο (John David Washington, Robert Patinson, Keneth Branagh, Elizabeth Debicki ) αποτελούν απλά το κερασάκι στην τούρτα. Το κυρίως πιάτο είναι άλλο.

Ήδη από το trailer καταλάβαμε ότι η παράδοση εντυπωσιακών ταινιών που έχει δημιουργήσει ο δεξιοτέχνης Βρετανός σκηνοθέτης (Inception, Interstellar, The Dark Knight)) θα συνεχιστεί και στο Tenet. Τα 128 δευτερόλεπτα που παρακολουθήσαμε πριν περίπου δύο μήνες είναι καθηλωτικά. Όπως, ακριβώς δηλαδή, και κάθε φιλμ που έχει δημιουργήσει ο Nolan.

Αινιγματική πλοκή, εκρηκτικές εκπλήξεις, μυστήρια που λύνονται απλά για να δημιουργήσουν νέους γρίφους και καταιγιστικός ρυθμός αποτελούν τα σήματα κατατεθέν της κινηματογραφική τους γραφής. Απλά, αυτήν την φορά το παιχνίδι δεν παίζεται στο διάστημα ή στον κόσμο των ονείρων - αντίθετα παίζεται στο επικίνδυνο γήπεδο της διεθνούς κατασκοπίας.

Ένα κατασκοπικό θρίλερ, λοιπόν, με στοιχεία sci-fi όπου ο πρωταγωνιστής είναι οπλισμένος με μία και μόνο λέξη: το Tenet. Όσο για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε; Το εκρηκτικό νέο teaser που κυκλοφόρησε βάζει φωτιά στις προσδοκίες.

Το teaser

Εκρήξεις, διεσταλμένος χρόνος, εγκλήματα που έρχονται από το μέλλον, μάσκες οξυγόνου και μία ατμόσφαιρα που σε πιάνει από το λαιμό αποτελούν τη νέα γεύση που αποφάσισαν να δώσουν οι παραγωγοί στο κοινό υπό τους ήχους του The Plan από τον Travis Scott. Θα καταφέρει, λοιπόν, ο Nolan να προσθέσει άλλο ένα διαμάντι στη λίστα του; Μέχρι στιγμής τα έχει καταφέρει κάθε φορά που βγήκε στα σινεμά. Και αυτό αποτελεί αν μη τι άλλο εγγύηση ποιότητας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.