Στη νέα αφίσα του No Time to Die επιστρέφει ο James Bond που αγαπήσαμε

Ο Daniel Craig με σμόκιν είναι ο 007 που όλοι θέλουμε να βλέπουμε.

Γράφει: Ναταλί Αντωνίου 02 Σεπτεμβρίου 2020

Πολύ πριν την πανδημία και την αναβολή της πρεμιέρας του No Time to Die, η MGM είχε κυκλοφορήσει τον περασμένο Δεκέμβριο την πρώτη αφίσα της νέας, 25ης κατά σειράς ταινίας James Bond δια χειρός του Cary Fukunaga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Bond 007 (@007) on

Η casual αυτή εμφάνιση του Daniel Craig στον ρόλο του 007 είχε εκπλήξει τους fans του franchise, κάνοντάς τους να αναρωτηθούν "πού πήγε το κοστούμι του;". 

Η νέα αφίσα του No Time to Die

Μήνες μετά, η εταιρεία παραγωγής βάζει τώρα τα πράγματα στη θέση τους, δίνοντας στη δημοσιότητα μία ολοκαίνουργια αφίσα που απεικονίζει τον πιο διάσημο, φανταστικό πράκτορα όλων των εποχών έτσι ακριβώς όπως τον αγαπήσαμε: με σμόκιν, τι άλλο;

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Bond 007 (@007) on

Εκτός από το νέο poster, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα αναμένεται να κυκλοφορήσει και ένα καινούργιο trailer, επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό ότι η πρεμιέρα του φιλμ θα δοθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία, στις 12 Νοεμβρίου - τουλάχιστον προς το παρόν. 

Αναμένοντας λοιπόν το νέο κλιπ του No Time to Die, πατάμε play ξανά στο ήδη υπάρχον

και υπενθυμίζουμε την υπόθεση: Ο 007 έχει αποχωρήσει από την ενεργό δράση και βρίσκεται στη Τζαμάικα για διακοπές διαρκείας μέχρι που μπλέκει ξανά στον πόλεμο των μυστικών υπηρεσιών για να βοηθήσει τον φίλο του και πράκτορα της CIA, Felix Leiter στην αναζήτηση ενός επιστήμονα. Μαζί θα έρθουν αντιμέτωποι με έναν θανάσιμο κίνδυνο που όμοιό του δεν έχει συναντήσει ξανά ο κόσμος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.