2 νέες ταινίες έρχονται στα θερινά σινεμά

Τα φιλμ που κάνουν πρεμιέρα σήμερα, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, στις ανοιχτές αίθουσες.

Esquire Team
Γράφει: Χριστίνα Φαραζή 24 Σεπτεμβρίου 2020

Μικρή η κινηματογραφική σοδειά της τρέχουσας εβδομάδας με μόνο δύο νέες ταινίες να κάνουν πρεμιέρα σήμερα, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου στα θερινά σινεμά της Αττικής και σε όλα τα σινεμά στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι κλειστές αίθουσες δεν θα λειτουργούν στην περιφέρεια της Αττικής μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου μετά τα νέα, έκτακτα μέτρα, που εφαρμόστηκαν για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Η Εποχή της Βροχής

O Άντονι Τσεν, βραβευμένος με τη Χρυσή Κάμερα του Φεστιβάλ Καννών δια χειρός Ανιές Βαρντά για την πρώτη του ταινία Ilo Ilo το 2013 και ανάμεσα στους 10 καλύτερους ανερχόμενους σκηνοθέτες σύμφωνα με το Variety, επιστρέφει με τη δεύτερη ταινία του επιβεβαιώνοντας τη θέση του στους πιο σημαντικούς νέους Ασιάτες δημιουργούς.

Η Εποχή της Βροχής ξεπερνώντας κάθε είδους στερεότυπα και συχνά με απρόσμενο χιούμορ καταγράφει τη συγκινητική, σπάνιας λεπτότητας μετεωρική συνάντηση δύο μοναχικών, εντελώς διαφορετικών ανθρώπων που μέσα από την ανάγκη τους για επαφή και τρυφερότητα βλέπουν τις ως τότε ταυτότητές τους να ανατρέπονται και έρχονται αντιμέτωποι ο καθένας με τη δική του ενηλικίωση.

Ο Πόλεμος Στο Σπίτι

 

Ο Πίτερ και ο παππούς του, Τζακ, είναι πολύ αγαπημένοι και δεμένοι μέχρι που… ο παππούς του θα μετακομίσει στο σπίτι της οικογένειάς του και θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το πιο μεγάλο κεκτημένο του, το δωμάτιό του! Ο Πίτερ, όμως, δεν το βάζει κάτω και με την βοήθεια των φίλων του θα κάνει τα πάντα για να τον διώξει! Αλλά και ο παππούς του δεν παραδίνεται εύκολα. Ένας πόλεμος είναι προ των πυλών.

Παίζουν: Robert De Niro, Uma Thurman, Rob Riggle, Oakes Fegley. 


Να σημειωθεί ότι οι Νύχτες Πρεμιέρας διεξάγονται κανονικά με την προβολή των ταινιών τους σε 7 θερινά σινεμά της Αττικής, αλλά και ψηφιακά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.