Το Batman καθυστερεί, το Matrix 4 έρχεται ένα βήμα πιο κοντά

Οι αλλαγές ημερομηνιών για τις πρεμιέρες του σινεμά είναι το απόλυτο trend της Covid-19 εποχής.

Στο Χόλιγουντ η λέξη πανικός είναι μικρή για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί. Το ένα blockbuster μετά το άλλο βρίσκει τοίχο -για παράδειγμα το Tenet παρότι έχει κόψει 300 εκ. δολάρια παγκοσμίως θεωρείται αποτυχία εμπορικά καθώς κόστισε κοντά στα 200 εκ. για να γυριστεί- εξαιτίας της πανδημίας. Οι πρεμιέρες αλλάζουν συνεχώς ημερομηνία όπως έγινε με το No Time to Die. Τη μία μέρα βλέπουμε το teaser του Batman με τον Robert Pattinson, την άλλη μαθαίνουμε ότι αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Ναι, τα άσχημα νέα της ημέρας είναι ότι η νέα ταινία του ανθρώπου-νυχτερίδα δεν θα προβληθεί στα σινεμά πριν τον Μάρτιο 2022 (ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τον Οκτώβριο του 2021) ενώ το μεγαλύτερο κινηματογραφικό project της εποχής μας, το Dune δια χειρός Denis Villeneuve, αντί για φέτος τον Δεκέμβρη θα καταφτάσει στις αίθουσες, αν όλα πάνε καλά μέχρι τότε, σε έναν χρόνο περίπου από τώρα. 

Τα καλά νέα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#DenisVilleneuve’s #Dune has officially been delayed 9 months, now set to release on October 1, 2021.

A post shared by Filmthusiast (@filmthusiast) on

Ευτυχώς, μέσα στον καταιγισμό κακών κινηματογραφικών ειδήσεων, υπάρχουν και κάποια καλά νέα: Το 4ο κεφάλαιο του Matrix με τον Keanu Reeves και την Carrie-Anne Moss στους πρωταγωνιστικούς ρόλους έρχεται ένα βήμα πιο κοντά σε εμάς, καθώς αντί για τον Απρίλη του 2022 θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου του 2021.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Check this out ! Looks like @keanueevees says @the_matrix_4 movie plot will be a love story ! WOW ! That sounds amazing ! What do you think the love story is going to be about ? What characters are going to be falling in love ? What could the storyline be about? Let us know what you think ! We can’t wait to show you more amazing @the_matrix_4 news comming very soon ! #movies #movie #film #cinema #films #hollywood #actor #love #art #matrix4 #cinematography #actress #netflix #music #bollywood #moviescenes #instagood #filmmaking #comedy #horror #photography #instagram #movienight #cinephile #tv #director #drama #filmmaker #keenureeves #thematrix4

A post shared by The Matrix 4 Movie 0fficial (@the_matrix_4) on

Αυτήν τη στιγμή υπάρχει έντονη συζήτηση στο Χόλιγουντ για τις επιλογές των παραγωγών. Η Guardian ήταν τρομερά αυστηρή με το franchise του James Bond λέγοντας ότι, επί της ουσίας, καταδικάζει τα σινεμά σε θάνατο. Βέβαια, δεν είναι όλες οι παραγωγές το ίδιο: Σχετικά με το Batman, το γεγονός ότι ο Robert Pattinson βρέθηκε θετικός στην Covid-19 δημιούργησε όπως ήταν φυσικό τετελεσμένο και δίκαιες καθυστερήσεις. Δεν κοιτούν, δηλαδή, μόνο τα χρήματα οι εταιρείες, αν και συνήθως αυτό κάνουν.

Τέλος, σε άλλα νέα με αναβολές: Το The Flash πάει από τον Ιούνιο του 2022 στον Νοέμβριο του ίδιου έτους και το Shazam 2 θα καθυστερήσει σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.