Κι όμως, το Mandalorian ίσως γίνει ταινία

Ο βήχας και η επιτυχία δεν κρύβονται.

Λίγες μέρες έμειναν πριν ο Mandalorian και ο Baby Yoda επιστρέψουν στις μικρές μας οθόνες για λογαριασμό της Disney. Η τελευταία, μάλιστα, τρίβει τα χέρια της αφού κατάφερε το colpo grosso: Όχι απλά έδωσε στο φανατικό (και ιδιαίτερα "γκρινιάρικο") κοινό των Star Wars μία τηλεοπτική σειρά αντάξια των προσδοκιών του, αλλά κατάφερε και να στρέψει τα φώτα των fans προς τον πολεμιστή με το κράνος κλέβοντας μεγάλο μέρος από τη δόξα των νέων ταινιών Star Wars.

Πώς το έκανε αυτό; Επιστρέφοντας στις βασικές αρχές της saga, που θέλουν τις περιπέτειες να είναι απλές θυμίζοντας κάτι ανάμεσα σε μεσαιωνικούς μύθους και spaghetti western. Αυτό ήταν το πρώτο σκέλος της επιτυχίας, γιατί το δεύτερο ανήκει δικαιωματικά στον μικροσκοπικό και τρισχαριτωμένο πράσινο εξωγήινο που έχει κλέψει την καρδιά εκατομμυρίων θεατών. Το Star Wars πάντα είχε παράδοση στο να δημιουργεί εξωγήινα πλάσματα που κέρδιζαν το κοινό, αυτήν τη φορά όμως ξεπέρασε τον εαυτό του. 

Οι δηλώσεις

Κι όμως, το Mandalorian ίσως γίνει ταινία

Έτσι, επειδή η επιτυχία και ο βήχας δεν κρύβονται, όλα δείχνουν ότι το Mandalorian ίσως αποκτήσει και τη δική του ταινία πέρα από τον πολυαναμενόμενο 2ο κύκλο. "Δεν υπάρχουν κανόνες" δήλωσε ο δημιουργός John Favreau στο Variety, για να συνεχίσει: "Θα δούμε πού ακριβώς θα μας οδηγήσει η ιστορία. Θα ήμουν ανοικτός σε αυτήν την προοπτική, ή πιο σωστά: την αγκαλιάζω με ενθουσιασμό. Για να πω όλη την αλήθεια βέβαια, οι κανόνες καθορίζονται από μία βασική αρχή: τα χρήματα. Σε αυτόν τον τομέα το Mandalorian έχει ήδη βγάλει τα λέφτα του, ιδιαίτερα όσον αφορά το merchandise (σ.σ: κούκλες, games, memorabilia)".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Original concept art. #themandalorian @calzmann

A post shared by Jon Favreau (@jonfavreau) on

Από κοντά και ο Pedro Pascal, o Χιλιανός ηθοποιός που έγινε πρώτα γνωστός ως Oberyn Martell στο Game of Thrones και τώρα χαρίζει τη φωνή του στον Din Djarin, πρωταγωνιστή του Mandalorian, δήλωσε: "Αυτός ο ρόλος είναι τόσο καλός που θα ήθελα πάρα πολύ να τον μεταφέρουμε στη μεγάλη οθόνη. Βέβαια, μέχρι στιγμής, λειτουργεί τόσο καλά που το να αλλάξουμε το format με τρομάζει. Το μέγεθος [της οθόνης] μπορεί να χαλάσει την ισορροπία".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.