Πρώτο, επικό trailer για τη S02 του Mandalorian

Ο μασκοφορεμένος πολεμιστής επιστρέφει στις επάλξεις με τον Baby Yoda.

H δεύτερη σεζόν του Mandalorian βρίσκεται προ των πυλών και η Disney+ θα πρέπει να τρίβει τα χέρια της με το hype που έχει δημιουργηθεί. Έβαλε ένα μεγάλο στοίχημα όταν απόφασισε να φέρει τον κόσμο του Star Wars στις μικρές μας οθόνες και, μέχρι στιγμής, βγαίνει απόλυτα κερδισμένοι. Όσο για τους φανατικούς οπαδούς; Μεγάλη μερίδα από αυτούς αντιμετώπισε τη saga του μασκοφορεμένου πολεμιστή (Pedro Pascal) και το πράσινου, μικροσκοπικού προστατευόμενού του -μία ευθεία αναλογία στο θρυλικο manga Lone Wolf and Cub- πάρα πολύ θετικά. Ίσως, μάλιστα, πιο θετικά και από ότι την τελευταία Star Wars ταινία...

"Θέλεις να ψάξω σε όλον τον γαλαξία και να παραδώσω αυτό το πλάσμα σε μία φυλή από εχθρικούς μάγους" ακούμε τον Pedro Pascal να λέει στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε για τη δεύτερη σεζόν της σειράς.

Το trailer 

"Όπου πάει αυτός, πάω και εγώ" τον ακούμε σε άλλο σημείο του trailer. Πέρα από το εντυπωσιακά τοπία σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά από εδώ και την εξαιρετική ατμόσφαιρα που διαθέτει το trailer, το ζήτημα είναι αν θα καταφέρει το Mandalorian να συνεχίσει την πολύ ενδιαφέρουσα -αν και λίγο απλοϊκή ιστορία, κάτι που δεν είναι όμως απαραίτητα κακό όταν μιλάμε για Star Wars- με τον ίδιο καλό ρυθμό και χιούμορ της πρώτης σεζόν. 

Όσο για τη σύνοψη της S02; Δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε: Ο μασκοφόρος πολεμιστής και το μικροσκοπικό πράσινο πλασματάκι συνεχίζουν το ταξίδι τους προς το άγνωστο (;) αντιμετωπίζοντας νέους εχθρούς και αποκτώντας ακόμα περισσότερους συμμάχους με φόντο μία ταραγμένη εποχή λίγο μετά την κατάρρευση της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Mandalorian (@themandalorian) on

Για περισσότερες περιπέτειες από τον Πόλεμο των Άστρων, λεπτομέρειες από τη saga του Mandalorian και αποκαλύψεις μεγάλων μυστικών θα πρέπει να περιμένεις μέχρι την πρεμιέρα που θα γίνει στις 30 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε May the Force Be With You.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης