Χολιγουντιανές ειδήσεις που πέρασαν στα ψιλά λόγω των αμερικανικών εκλογών

Όσο τα φώτα ήταν στραμμένα στην αναμέτρηση Biden-Trump, το ρεπορτάζ έτρεχε στον θαυμαστό κόσμο της showbiz.

Ο πλανήτης είχε μπει στον πάγο. Τι και αν η πανδημία κάλπαζε και η μία κακή είδηση διαδεχόταν την άλλη; Η προεδρική αναμέτρηση των Η.Π.Α κάρφωσε όλη την υφήλιο στην οθόνη της: Από τις φτωχογειτονιές της Βομβάης μέχρι τα lofts της Νέας Υόρκης όλοι περίμεναν πώς θα καταλήξει η αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα στον Joe Biden και τον Donald Trump. Αυτές οι εκλογές πήραν στο μυαλό του κοινού, όχι άδικα, τη μορφή ενός αγώνα ανάμεσα στο καλό και το κακό. Την ίδια ώρα όμως το ρεπορτάζ έτρεχε στο Χόλιγουντ.

Τι συνέβη στον θαυμαστό κόσμο της showbiz όσο εμείς είχαμε καρφωμένα τα μάτια και τα αυτιά μας σε smartphones, οθόνες, και υπολογιστές κάνοντας refresh και περιμένοντας τη Νεβάδα να καταμετρήσει επιτέλους τις επιστολικές ψήφους; Πολλά, διάφορα και άκρως ενδιαφέροντα.

Ο Johnny Depp απολύθηκε

Χολιγουντιανές ειδήσεις που πέρασαν στα ψιλά λόγω των αμερικανικών εκλογών

Είναι μία σκληρή αλήθεια αλλά μία αλήθεια παρόλο αυτά. Το είδωλο του Johnny Depp έχει γκρεμιστεί εδώ και καιρό. Η δικαστική διαμάχη του με την Amber Heard κάνει απλά τα πράγματα χειρότερα, αφού λίγο έως πολύ εμφανίζεται ως ένας wife-beater. Έτσι, το franchise του Fantastic Beasts (σ.σ: prequel του Harry Potter) αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του μαζί του. Ο κάποια στιγμή πιο όμορφος και ταλαντούχος άντρας του κόσμου οδεύει προς τον καλάθι με τα αζήτητα με ταχύτατους ρυθμούς.

Το θρίλερ με τον επόμενο James Bond συνεχίζεται

ο θρίλερ με τον επόμενο James Bond συνεχίζεται

Κάτι που φαινόταν εντελώς απίθανο, ένας θηλυκός 007 δηλαδή, άρχισε να συζητιέται δειλά δειλά πριν κάποια χρόνια. Ύστερα διαψεύστηκε από τους παραγωγούς και τη θέση αυτής της πιθανότητας πήραν λαμπρά ονόματα του σινεμά: Tom Hardy, Cillian Murphy, Tom Hiddleston. Τώρα, το σενάριο που θέλει μία γυναίκα να αναλαμβάνει τον ρόλο του θρυλικού μυστικού πράκτορα παίζει και πάλι δυνατά. Η Lashana Lynch, πιο γνωστή ως Nomi ή αλλιώς πράκτωρ 00 του No Time to Die,  φαίνεται να συγκεντρώνει τελικά αρκετές πιθανότητες για να κάνει την έκπληξη. Μήπως όμως τελικά όλη αυτή η κουβέντα γύρω από τον διάδοχο του Daniel Craig, είναι απλά ένα πανέξυπνο marketing τρικ για να βρίσκεται η σειρά ταινιών μονίμως στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας;

Κάτι πήγε πολύ λάθος στο The Witches

Κάτι πήγε πολύ λάθος στο The Witches

H νέα παραγωγή του HBO δια χειρός Robert Zemeckis πατάει πάνω στο βιβλίο του Roald Dahl, κάτι που είχε γίνει πολύ επιτυχημένα πριν από 30 χρόνια με σκηνοθέτη τον Nicolas Roeg. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας. Το ζήτημα που προέκυψε είναι ότι ενώ στο βιβλίο η Grand High Witch (Anne Hathaway) εμφανίζεται με δάχτυλα που θυμίζουν γάτα, στη νέα ταινία τα δάχτυλα της ηθοποιού είναι τρία στο κάθε χέρι θυμίζοντας υπερβολικά πολύ μία σπάνια ανθρώπινη αναπηρία. Η παραγωγή και η Ηathaway ζήτησαν συγγνώμη για αυτό - αλλά, δυστυχώς, ήταν ήδη αργά. Το κακό είχε γίνει.

Τα blockbusters στην εποχή της Covid-19

Πώς ακριβώς γυρίζεις ένα blockbuster όταν υπάρχει μία επικίνδυνη πανηδμία εκεί έξω; Το Jurassic World: Dominion, η έκτη συνέχεια της κινηματογραφικής saga με τους δεινοσαύρους δίνει την απάντηση: Τα γυρίσματα της ταινίας με το διάσημο cast ολοκληρώθηκαν αφού αρκετά εκατομμύρια δολάρια σπαταλήθηκαν σε υγειονομικά πρωτόκολλα και το set έφερνε στο νου τη "φούσκα" που έσωσε το NBA.

H νέα ταινία του Μπομπ Σφουγγαράκη

5 ειδήσεις από το Χόλιγουντ που έπεσαν στα χaαμηλά

Ναι, είναι πολύ πιθανόν να μη σε ενδιαφέρει η νέα ταινία του Spongebob με τίτλο The SpongeBob Movie: Sponge on the Run. Μήπως όμως αλλάξεις γνώμη αν μάθεις ότι σε αυτή συμμετέχουν o Danny Trejo, ο Snoop Dogg και ο πιο cool άνθρωπος του 21ου αιώνα, λέγε με και Keanu Reeves;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.