Wonder Woman 1984: Νέο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας

Το πολυαναμενόμενο sequel της DC, Wonder Woman 1984, μας πληροφορεί πως "ο κόσμος δεν είναι ακόμα έτοιμος για κάτι τέτοιο".

Γράφει: Γιάννης Σπανός 07 Δεκεμβρίου 2020

Το Wonder Woman 1984 αποτελεί το πολυαναμενόμενο sequel για την πρώτη ταινία που ήταν αφιερωμένη αποκλειστικά στη γνωστή ηρωίδα της DC, που κυκλοφόρησε το 2017. Η πορεία της ταινίας προς την πρεμιέρα πέρασε από πολλά στάδια, με το Wonder Woman 1984 να βγαίνει τελικά -όπως και πολλές ακόμη ταινίες της Warner Bros- παράλληλα σε streaming και κινηματογράφους.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την απόφαση της γνωστής αμερικανικής εταιρείας, έρχεται ένα ολοκαίνουριο -και τελικό- trailer.

Τι βλέπουμε στο trailer

Στο υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα, διάρκειας περίπου ενός λεπτού, άπαντες παίρνουν μία γεύση για την εξέλιξη της ηρωίδας που υποδύεται η Gal Gadot. Περιστοιχίζεται από τις πάντοτε ενδιαφέρουσες μουσικές του Hans Zimmer, την ώρα που η αφήγηση μιλά για κάτι που "αυτός ο κόσμος δεν είναι ακόμα έτοιμος" - προφανώς για τις ολοένα και αυξανόμενες ικανότητες της Wonder Woman.

Βλέπουμε ακόμη μία άλλη ματιά σε ήδη γνωστές σκηνές του franchise αλλά και των υπόλοιπων ταινιών της DC που περιλαμβάνουν τον εν λόγω χαρακτήρα καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση της με τον Steve Trevor.

Πριν λίγο καιρό, όταν είχε κυκλοφορήσει το πρώτο trailer, η σκηνοθέτις Patty Jenkins έκανε λόγο για μία "απελευθερωμένη στον σύγχρονο κόσμο Wonder Woman" και εξηγούσε ότι η ταινία εξελίσσεται στη δεκαετία του 1980, από την οποία οι άνθρωποι της παραγωγής εμπνεύστηκαν για να δημιουργήσουν ακροβατικά και ειδικά εφέ παρόμοια με τις κλασικές ταινίες δράσης εκείνης της εποχής. 

Πότε βγαίνει η ταινία

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου στις 16 Δεκεμβρίου ενώ σε εκείνους των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ανήμερα των Χριστουγέννων, στις 25 Δεκεμβρίου. Την ίδια ημέρα θα υπάρξει και η πρεμιέρα της στην υπηρεσία streaming HBO Max.

Στο Wonder Woman 1984 πρωταγωνιστούν πέραν από την προαναφερθείσα Gal Gadot, οι Chris Pine (Steve Trevor), Pedro Pascal (Max Lord), Connie Nielsen (Hippolyta), Robin Wright (Antiope), Kristen Wiig (Barbara Minerva / Cheetah) και Lyon Beckwith (Buzz).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα