Regé-Jean Page, ο νέος James Bond;

Από το Bridgerton του Netflix, στο franchise του 007.

Το απόλυτο χιτ του Netflix για την περίοδο των γιορτών ήταν η σειρά Bridgerton -η πρώτη που υπογράφει η Shonda Rhimes (Grey's Anatomy) για λογαριασμό της πλατφόρμας-, βασισμένη στην ομώνυμη σειρά μυθιστορημάτων της Julia Quinn, που ακολουθούν τα οκτώ δεμένα αδέρφια της ισχυρής οικογένειας Μπρίτζερτον στην προσπάθειά τους να βρουν την αγάπη.

Το πρωτότυπο σόου της πλατφόρμας έσπασε όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης με περίπου 63 εκατομμύρια νοικοκυριά να το έχουν στριμάρει από την πρεμιέρα του στις 25 Δεκεμβρίου μέχρι και σήμερα, ενώ βρέθηκε στην 1η θέση του Top 10 σε 76 χώρες -ανάμεσά τους και η Ελλάδα- και έγινε το 5ο πιο δυνατό λανσάρισμα original παραγωγής του Netflix στην ιστορία του.

Κι ενώ η προσμονή για την 2η σεζόν, η οποία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα από την πλατφόρμα, είναι μεγάλη, ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς ετοιμάζεται να ταξιδέψει από το Λονδίνο του 1813 στο Λονδίνο του σήμερα φορώντας το κοστούμι του James Bond. 

Σύμφωνα με το βρετανικό πρακτορείο στοιχημάτων, Ladbrokes, το όνομα του Regé-Jean Page μπήκε με φόρα στη λίστα των υποψήφιων ηθοποιών που πιθανολογούνται ότι είναι οι επικρατέστεροι για να υποδυθούν τον 007 μετά την αποχώρηση του Daniel Craig από τον ρόλο.

"Πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού παραμένει ο Tom Hardy και ακολουθεί ο  James Norton, ωστόσο το γκελ που έχει κάνει ο Regé-Jean Page στον κόσμο, ειδικά στο γυναικείο κοινό, είναι μεγάλο και γι' αυτό οι πιθανότητες να βρεθεί μέσα στους επόμενους μήνες στις πρώτες θέσεις της λίστας είναι μάλλον δεδομένη", ανέφερε εκπρόσωπος του Ladbrokes στο Variety.

Γεννημένος στο Λονδίνο, αλλά με καταγωγή από την Ζιμπάμπουε, ο 31χρονος υποδύεται στο Bridgerton, όπως ο ίδιος δήλωσε στο αμερικάνικο Esquire, έναν αντιήρωα. "Ο Simon είναι ψηλός, όμορφος, γοητευτικός, μυστηριώδης, αλλά ταυτοχρόνως και εύθραυστος, καθώς κουβαλά τα προσωπικά του τραύματα. Αντί να γιατρέψει αυτές τις πληγές, τις καμουφλάρει με περιστασιακό σεξ, έρωτες της μίας βραδιάς και συναισθηματική αποστασιοποίηση. Δεν ξέρει πώς να αγαπά και αδυνατεί να ξεφορτωθεί την υπερηφάνεια του που νομίζει ότι είναι η δύναμή του, αλλά τελικά αποδεικνύεται η μεγαλύτερη αδυναμία του", τόνισε.

Μήπως τελικά ο Simon του Bridgerton δεν διαφέρει και πολύ από τον πιο διάσημο πράκτορα όλων των εποχών; Η αλήθεια είναι ότι η περιγραφή του θα μπορούσε άνετα να αποδοθεί στον Bond. Και ίσως τότε, η διαφορετική περίπτωση του Regé-Jean Page να μην ήταν καθόλου κακή ιδέα για την μετά Daniel Craig εποχή των ταινιών του 007. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο viral The Sympathizer βλέπουμε την ιστορία της πτώσης της Σαϊγκόν όπως δεν τη φανταζόμασταν

Στη σειρά που τρομάξαμε να γνωρίσουμε τον Robert Downey Jr., η ιστορία του μεταπολεμικού Βιετνάμ παρουσιάζεται από μια άλλη οπτική.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που βλέπουν όλοι στο Netflix αυτήν τη στιγμή είναι γερμανική

Πέρα από το 3 Body Problem, το Netflix συνεχίζει το σερί με τις πολύ καλές σειρές επιστημονικής φαντασίας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Oι πλουσιότεροι ηθοποιοί του Χόλιγουντ δεν είναι αυτοί που νομίζεις

Ο Tom Cruise μπορεί να έχει κερδίσει πολλά από την υποκριτική του καριέρα αλλά...

Γραφει Γιαννης Σπανος

Fallout, το παιχνίδι που έγινε σειρά και παραλίγο να ήταν ταινία

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 ήταν υπό ανάπτυξη η ομώνυμη ταινία.

Γραφει Παυλος Κρουστης