Το Deadpool 3 έρχεται και θα είναι μέρος του MCU

Και, όπως ήταν φυσικό, ο Ryan Reynolds άρχισε ήδη να τρολάρει.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 14 Ιανουαρίου 2021

Ο Ryan Reynolds πλέον ταυτίζεται ολοκληρωτικά με τον Deadpool. Δε γνωρίζουμε αν ο Καναδός ηθοποιός διαθέτει κάποιες από τις σούπερ δυνάμεις του alter ego του στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, ωστόσο σίγουρα μοιράζεται το ίδιο χιούμορ και διόλου απίθανο να τον δει κάποιος στο δρόμο με τη ροσονέρο στολή του. Ο 44χρονος Καναδός ηθοποιός έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα του Χόλιγουντ τα τελευταία χρόνια, συνδυαστικά με την μόνιμη διάθεσή του για αυτοσαρκασμό. Όλα αυτά θα συνεχίσει να τα κάνει και στο Deadpool 3.

Επιβεβαίωση και τρολάρισμα

Αυτό κάνει και τώρα, έπειτα από την επιβεβαίωση του Προέδρου των Marvel Studios, Kevin Feige, πως έρχεται το Deadpool 3. "Θα ταξινομηθεί ως R-rated movie και όλοι δουλεύουν πάνω στο σενάριό της. Δεν θα κυκλοφορήσει σε καμία περίπτωση μέσα στο 2021, ούτε καν θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα μέχρι το τέλος του έτους" ανέφερε ο Feige μιλώντας στο Collider, συμπληρώνοντας ότι "ο χαρακτήρας του Ryan θα φέρει κάτι τελείως διαφορετικό στο Marvel Cinematic Universe".

Ο Reynolds έκανε αυτό που κάνει καλύτερα ίσως από τον κάθε συνάδελφό του στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram. Πόσταρε ένα screen shot από tweet για τα νέα και ανέφερε στο caption: "First order of business: Find the guy who killed Bambi's mom. #Deadpool3". Σε ένα άλλο tweet του σχετικά ανέφερε: "Full disclosure: I showed them Spiderman 1 & 2 and told them it was Deadpool 1 & 2. #Deadpool3". Κλασικός Reynolds δηλαδή.

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Φαίνεται πως η επιστροφή του Wade Wilson στη μεγάλη οθόνη θα καθυστερήσει λίγο ακόμη, με την ημερομηνία εξόδου του Deadpool 3 να είναι ασφαλώς στον αέρα. Οι σεναριογράφοι Rhett Reese και Paul Wernick όμως ήδη έχουν πιάσει δουλειά. Προς το παρόν δεν υπάρχουν κάποιες ξεκάθαρες πληροφορίες ή ενδείξεις προς τα πού οδεύει η πλοκή.

Όσον αφορά το καστ, ο Ryan Reynolds θα παραμείνει Deadpool, καθώς ο ίδιος θέλει να κάνει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί με τον αγαπημένο του κόμικ ήρωα. Συν το ότι δύσκολα θα μπορούσε κάποιος άλλος ηθοποιός να μπει με επιτυχία στο συγκεκριμένο ρόλο. 

Οι Josh Brolin και Zazie Beetz ενδεχομένως να επιστρέψουν στους ρόλους των Cable και Domino αντίστοιχα, όπως και οι Stefan Kapicic (Colossus ), Brianna Hildebrand (Negasonic), Shioli Kutsuna (Yukio), Julian Dennison (Firefist). Μάλλον δύσκολα θα δούμε τον Rob Delaney (Peter), τον Lewis Tan (Shatterstar) ή τον Bill Skarsgard (Zeitgeist). 

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο τελευταίοι πέθαναν στο Deadpool 2, αλλά με την Marvel ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Ακόμη, δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και κάποια εμφάνιση-έκπληξη: Ο Reynolds άλλωστε πολύ συχνά αφήνει υπονοούμενα για τον Wolverine, οπότε ίσως να είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τον δούμε και on screen μαζί με τον κολλητό του, Hugh Jackman. Όσον αφορά τη σκηνοθεσία, δεν υπάρχει καμία απολύτως πληροφορία, ούτε καν φήμη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.