Πληθωρικό, τεράστιο και θορυβώδες trailer για το Godzilla vs. Kong

Κυριολεκτικά, τιτανομαχία.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 25 Ιανουαρίου 2021

Μετά από αναβολή ενός έτους -για τους γνωστούς λόγους και όπως σχεδόν συνέβη για κάθε άλλη ταινία που φιλοδοξεί να κάνει κάτι αξιόλογο στο box office- το Godzilla vs. Kong του Adam Wingard ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα, ταυτόχρονα στους κινηματογράφους και το HBO Max. Για την ταινία, που αναμένεται στα τέλη Μαρτίου, κυκλοφόρησε το επίσημο trailer και είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κάποιος.

Η Legendary Entertainment παρουσιάζει την 4η ταινία του αποκαλούμενου Monsterverse της, μετά τα Godzilla, Kong: Skull Island και Godzilla: King of the Monsters.

Στο Godzilla vs. Kong πρωταγωνιστούν οι Millie Bobby Brown και Kyle Chandler από το King of the Monsters, μαζί με τους Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Shun Oguri, Eiza González και Jessica Henwick. 

Η πλοκή ακολουθεί την ιστορία του Kong και των ανθρώπων που τον προστατεύουν, στην προσπάθειά τους να αναζητήσουν το 'σπίτι' του. Στην πορεία όμως οι δρόμοι τους συμπίπτουν με τον Godzilla και γίνεται αυτό που εύκολα περίμενε κάποιος. Τα σύο γιγάντια πλάσματα μάχονται μεταξύ τους και οι άνθρωποι προσπαθούν να ενισχύσουν ή να σταματήσουν αυτή τη μονομαχία - αναλόγως του στρατοπέδου που έχει επιλέξει ο καθένας. Το μόνο ερώτημα που προκύπτει είναι και το πιο εύλογο: Ποιος από τους δύο θα επικρατήσει;

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv