Τα trailers του Super Bowl 2021

Τα ευχάριστα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά διαλείμματα της φετινής διοργάνωσης.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 08 Φεβρουαρίου 2021

Κάτι ξέρουν οι εταιρείες παραγωγής και "χρυσοπληρώνουν" τους διοργανωτές του Super Bowl για να προβληθούν τα trailers των επερχόμενων ταινιών κατά τη διάρκεια του event. Η ετήσια διοργάνωση υπόσχεται εντυπωσιακές τηλεθεάσεις στις μεν, ευχάριστα διαλείμματα στο φανατικό της κοινό επίσης. Μία win-win κατάσταση δηλαδή που ὀντως επιτυγχάνεται.

Έτσι, εκτός από τον Weeknd στο ημίχρονο (που ok, δεν ήταν τόσο "φαντασμαγορικός" όσο το δίδυμο Jennifer Lopez και Shakira πέρυσι) του αγώνα μεταξύ των Tampa Bay Buccaneers και Kansas City Chiefs πήραμε μία γεύση από το κινηματογραφικό 2021. Η φετινή "συγκομιδή" λόγω της πανδημίας μοιάζει κάπως "φτωχή", ενώ σε αυτή συμπεριλαμβάνονται και μερικές ταινίες από πέρυσι που καθυστέρησαν για τον ίδιο λόγο.

Fast & Furious 9

Αν είδες το περσινό Super Bowl, ίσως βίωσες ένα μικρό deja vu, καθώς ανήκει στις ταινίες που πέρυσι προαναγγέλθηκαν και εν τέλει κυκλοφορούν με καθυστέρηση φέτος. Δεν άλλαξε κάτι - δράση, δράση κι άλλη δράση και στα highlights ένα αυτοκίνητο που μετατρέπεται σε φορτηγό. Περισσότερα στις 26 Μαΐου.

Nobody

O star του Better Call Saul Bob Odenkirk υποδύεται έναν ευγενικό και στοργικό σύζυγο που ξαφνικά ακολουθεί επικίνδυνα μονοπάτια. Σκοτεινό χιούμορ, φουλ πακέτο δράσης-βίας-σασπένς είναι αρκετά για να περιμένουμε την πρεμιέρα στις 23 Απριλίου.

Raya And The Last Dragon

Ποιος θα περίμενε ότι παραμύθι με δράκους μπορεί να είναι αισιόδοξο; Οι δημιουργοί του Frozen έχουν την επιτυχημένη συνταγή και ένα ακόμη άσσο στο μανίκι τους: Για το ρόλο της Raya δάνεισε τη φωνή της η Kelly Marie Tran του Star Wars: The Last Jedi.

Old

Μία οικογένεια πάει βόλτα σε κοντινή παραλία, που τελικά δεν είναι τόσο αθώα. Με την άφιξή της εκεί, τα μέλη της αρχίζουν και μεγαλώνουν σε ηλικία με ραγδαίους ρυθμούς. Η νέα ταινία του M. Night Shyamalan βασίζεται στο εικονογραφημένο μυθιστόρημα Sandcastle των Pierre Oscar Lévy and Frederik Peeters από το 1988 και κυκλοφορεί στις 23 Ιουλίου. 

The Falcon And The Winter Soldier

Από πέρυσι -όταν πρωτοπροβλήθηκε το trailer- λέμε ότι ο συνδυασμός Marvel Cinematic Studios και Disney +  μόνο ενδιαφέρον αποτέλεσμα μπορεί να φέρει. O καιρός γαρ εγγύς, υπομονή ως τις 19 Μαρτίου. 

Coming 2 America

Τρεις δεκαετίες χρειάστηκαν για να γίνει βασιλιάς ο πρίγκιπας της Ζαμούντα. Στο sequel της κωμωδίας του 1988, από τη θέση του μονάρχη πια, ο Eddie Murphy ταξιδεύει στην Αμερική για να εντοπίσει το γιο που μέχρι πρότινος δεν ήξερε ότι είχε αποκτήσει. Η πρεμιέρα έχει προγραμματισθεί για τις 5 Μαρτίου στο Amazon Prime.
 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης