Τα trailers του φετινού Super Bowl

Το νέο υλικό του No Time to Die, μπόλικη Marvel και ό,τι άλλο έπαιξε στις ανάπαυλες του Super Bowl 2020.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 03 Φεβρουαρίου 2020

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια του Super Bowl, είναι ασφαλώς η προβολή των trailers (ή των μικρότερων, έξυπνα διαμορφωμένων κινηματογραφικών και TV series spots) κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών διαφημίσεων.

Και στο χθεσινό, 54ο Super Bowl της ιστορίας ανάμεσα στους Kansas City Chiefs και τους San Francisco 49ers δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Όταν άλλωστε οι τηλεθεατές ξεπερνούν τα 100.000.000, τα κινηματογραφικά στούντιο έχουν κάτι παραπάνω από μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να παρουσιάσουν το προϊόν τους. Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως κάθε εταιρεία παραγωγής καλείται να πληρώσει περισσότερα από $5.000.000 για 30 δευτερόλεπτα τηλεοπτικού χρόνου. Ανάμεσα στα spots και trailers, πήραμε μία γεύση από την επόμενη ταινία του James Bond, No Time To Die, μπόλικες δόσεις από τα επόμενα χτυπήματα της Marvel, από το Top Gun: Maverick και από το Fast & Furious 9.

No Time To Die

Η επόμενη ταινία του 007 -και τελευταία του Daniel Craig στο ρόλο- δεν θα μπορούσε να χάσει την ευκαιρία και να προβληθεί σε ένα από τα εμπορικότερα events του πλανήτη. 

A Quiet Place Part II

Το δεύτερο μέρος της ταινίας τρόμου του John Krasinski επαναφέρει τον χαρακτήρα της Emily Blunt και της οικογένειάς της σε έναν κόσμο γεμάτο τέρατα.

Fast & Furious 9

Σχεδόν παραδοσιακή η παρουσία υλικού για το ιδιαίτερα δημοφιλές στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού franchise. Η 9η ταινία του τιτλοφορείται F9: The Fast Saga.

Top Gun: Maverick

Ο Tom Cruise επιστρέφει στον ρόλο του Maverick και είναι λες και δεν έχει περάσει ούτε μία ημέρα από το 1986. Το νέο spot έχει αρκετές σκηνές αδρεναλίνης καθώς και μπόλικο δράμα. 

Sonic The Hedgehog

Ίσως μία παραγωγή σαν κι αυτή να μην μοιάζει ως το ιδανικότερο fit για ένα τέτοιο γεγονός. Αλλά και πάλι, υπάρχουν αρκετά εκατομμύρια ζευγάρια μάτια που είναι καρφωμένα στο Super Bowl κάτι που μεταφράστηκε από τους παραγωγούς της ταινίας του Sonic ως μία ευκαιρία για να διαφημίσουν την πραμάτεια τους. Χρησιμοποίησαν μάλιστα για το διαφημιστικό τους stars του NFL όπως οι Michael Thomas και Christian McCaffrey, μαζί με την Ολυμπιονίκη Allyson Felix και τον οδηγό του NASCAR Kyle Busch.

Black Widow

Η Marvel φρόντισε να κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία της, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι το MCU έχει ένα μάλλον γεμάτο μέλλον. Το teaser του Black Widow δείχνει την Natasha Romanoff της Scarlett Johansson να επανενώνεται με την "οικογένειά" της.

The Invisible Man

Η βραβευμένη με ΕΜΜΥ Elisabeth Moss φαίνεται να υποφέρει στην τρομακτική ιστορία που φέρει την υπογραφή του Leigh Whannell (μεταξύ άλλων σεναριογράφος του Saw) και βασίζεται στην κλασική ταινία της Universal, τον "Αόρατο Άνθρωπο".

Hunters

Κατά τη δεκαετία του 1970, δεκάδες υψηλόβαθμους Ναζί έχουν βρει καταφύγιο επί αμερικανικού εδάφους, ζώντας ζωές υπεράνω υποψίας και μάλιστα ετοιμάζουν να οργανώσουν μία συνωμοσία με σκοπό τη δημιουργία του Τέταρτου Ράιχ. Απέναντί τους θα βρεθεί μία ομάδα τιμωρών, με τον Al Pacino στο ρόλο του επικεφαλής τους.

The Falcon And The Winter Soldier, WandaVision και Loki

Η Marvel και η Disney+ έδωσαν μία πρώτη γεύση από τις επερχόμενες και μάλλον πιο ενδιαφέρουσες σειρές τους. Κάθε μία έχει το δικό της ξεχωριστό ύφος.

The SpongeBob Movie: Sponge On The Run

Πρόκειται για την τελευταία ταινία του "Μπομπ Σφουγγαράκη", που ασφαλώς στόχευσε στο οικογενειακό κοινό του Super Bowl.

Mulan

To live-action remake της Disney αφήνει μπόλικες υποσχέσεις, με άπειρες ξιφομαχίες, προσεγμένα εφέ και ιδιαίτερη εμβάθυνση στον χαρακτήρα της Mulan.

Minions: The Rise Of Gru

Αντί να παρουσιάσουν το trailer τους πριν από το σπουδαίο παιχνίδι του αμερικανικού football, η Universal και η Illumination επέλεξαν να δώσουν στη δημοσιότητα ένα spot το οποίο ουσιαστικά διαφημίζει το trailer. Το τελευταίο αναμένεται την Τετάρτη.


Διάβασε ακόμη τι συμβαίνει με τα trailers και την προώθηση των ταινιών και όλα τα sequels, τα remakes και τα spin-offs που θα δούμε το 2020.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.