
Τα "Παράσιτα" θα έχουν sequel
Το αριστούργημα του Bong Joon Ho θα έχει συνέχεια, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος ο σκηνοθέτης.

Ένα χρόνο μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας του, "Parasite" (Παράσιτα) ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης, Μπονγκ Τζουν – Χο αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε τη συνέχεια της, πιο συγκεκριμένα δύο σενάρια. Σε συνέντευξή του στο podcast "The Director’s Cut" δήλωσε: "Νιώθω ότι χωρίζω τον εγκέφαλό μου σε δύο ημισφαίρια, αριστερό και δεξί γράφοντας αυτά τα δύο σενάρια. Αλλά τελείωσα την περασμένη εβδομάδα".
Δεν αποκάλυψε πολλά για την πλοκή των ταινιών, αλλά ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης επιβεβαίωσε ότι το ένα σενάριο είναι γραμμένο στα κορεατικά, ενώ το άλλο στα αγγλικά.
Το κορεατικό φιλμ είναι τοποθετημένο στη Σεούλ και έχει μοναδικά στοιχεία τρόμου και δράσης, είπε ο Μπονγκ Τζουν-Χο.
Όπως ανέφερε, το αγγλικό πρότζεκτ είναι δράμα βασισμένο σε ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη το 2016. "Δεν γνωρίζω ακόμη, αλλά πρέπει να γυριστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ", σημείωσε, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Αν δύο ταινίες δεν είναι αρκετές, ο Μπονγκ Τζουν – Χο ετοιμάζει και μία σειρά "Parasite" για το HBO σε συνεργασία με τον Άνταμ ΜακΚέι.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
'Βοήθεια!': O Sam Raimi επιστρέφει στον τρόμο με τη νέα του ταινία - Πρωταγωνιστεί η Rachel McAdams
Ο Sam Raimi επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε: στον τρόμο. Στο Send Help, η Rachel McAdams και ο Dylan O’Brien παλεύουν για την επιβίωσή τους σε ένα νησί που αποδεικνύεται πιο εφιαλτικό απ’ όσο φαίνεται.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΑυτές είναι οι ελληνικές ταινίες του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
32 μεγάλου μήκους και 30 μικρού μήκους ελληνικές ταινίες θα προβληθούν στη φετινή διοργάνωση εκ των οποίων οι 29 είναι σε πρώτη προβολή, ενώ 9 συμμετέχουν στα διεθνή διαγωνιστικά τμήματα του Φεστιβάλ.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΑυτό είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι των '60s
Η δεκαετία του '60 είχε το soundtrack της και πρόκειται για ένα κομμάτι που κυριάρχησε στα charts για εννέα εβδομάδες και έγινε το πιο "διάσημο" της εποχής. Στοιχηματίζουμε ότι δε θα το βρεις.
Γραφει Νικη ΚοντομηναΚάποια από τα καλύτερα θρίλερ όλων των εποχών
Δέκα πραγματικά ευφάνταστες ταινίες τρόμου που θα θυμόμαστε για καιρό.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληMarvel: Οι νέες σειρές που περιμένουμε
Η υπερηρωική εταιρεία ανακοίνωσε το πρόγραμμά της για την επόμενη σεζόν στο ComicCon της Νέας Υόρκης.
Πρώτο trailer για την πολυσυζητημένη ταινία 'Καποδίστριας' του Γιάννη Σμαραγδή
Από τον άνθρωπο που έφερε τον Καζαντζάκη και τον Θεοτοκόπουλο στη μεγάλη οθόνη, έρχεται ανήμερα των Χριστουγέννων η μεγαλύτερη ελληνική παραγωγή της χρονιάς. Κρίνοντας από το trailer, είναι σίγουρα, η πιο φιλόδοξη.
Γραφει Ραφαελλα Ραλλη