Πρώτη ματιά στο House of Gucci του Ridley Scott

Lady Gaga και Adam Driver στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Τα γυρίσματα του House of Gucci σε σκηνοθεσία Ridley Scott ήδη πραγματοποιούνται στην Ιταλία και τις τελευταίες ημέρες έχουν διαρρεύσει οι πρώτες φωτογραφίες - ως επί το πλείστον από κόσμο που έτυχε να βρίσκεται μπροστά. Πώς μία παραγωγή μπορεί να λύσει ένα τέτοιου είδους "πρόβλημα"; Κυκλοφορεί -έστω νωρίτερα από ό,τι υπολόγιζε- μία επίσημη φωτογραφία με τους πρωταγωνιστές για να σταματήσει ο θόρυβος/spoiler.

Στην εικόνα βλέπουμε τους πρωταγωνιστές Lady Gaga και Adam Driver να ποζάρουν με φόντο ένα πανέμορφο χιονισμένο τοπίο ως ένα ευτυχισμένο ζευγάρι κατά τη διάρκεια διακοπών. 

H ιστορία

Η πλοκή της ταινίας αφηγείται την πραγματική ιστορία της Patrizia Reggiani που καταδικάστηκε για φόνο εκ προμελέτης εναντίον του πρώην συζύγου της Maurizio Gucci που υπήρξε επικεφαλής του πασίγνωστου οίκου μόδας. Η Gaga υποδύεται τη Reggiani, o Driver τον Gucci και προφανώς τα παραπάνω αποκαλύπτουν την τραγική κατάληξη του δεύτερου. Στο tweet που ακολουθεί, βλέπεις και το πραγματικό ζευγάρι. 

Το cast

Μία ταινία με την υπογραφή του Scott δε θα μπορούσε παρά να έχει δυνατό cast. Οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι συμπληρώνονται από τους Al Pacino (Aldo Gucci), Jared Leto (Paolo Gucci), Jeremy Irons (Rodolfo Gucci) και Camille Cottin (Paola Franchi), ενώ μαζί τους παίζουν και οι Jack Huston και Reeve Carney. Το σενάριο ανήκει στον Roberto Bentivegna, ο οποίος ουσιαστικά έκανε μία προσαρμογή βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Sara Gay Forden.

Η σύνοψή του μας δίνει μία πολύ καλή γεύση από το τι μπορούμε να περιμένουμε στη μεγάλη οθόνη: "Στις 27 Μαρτίου του 1995, ο Maurizio Gucci, κληρονόμος της μυθικής δυναστείας μόδας σκοτώθηκε από έναν άγνωστο ένοπλο άνδρα στο γραφείο του στο Μιλάνο. Το 1998, η πρώην σύζυγός του, Patrizia Reggiani Martinelli που ο τύπος αποκαλούσε με το παρατσούκλι "Η μαύρη χήρα", καταδικάστηκε σε 29 χρόνια κάθειρξη με την κατηγορία ότι εκείνη οργάνωσε τη δολοφονία του. Τον δολοφόνησε επειδή εκείνος επιδιδόταν σε εκτός ελέγχου σπατάλες; Το έκανε επειδή ο εντυπωσιακός πρώην της ετοιμαζόταν να παντρευτεί την ερωμένη του, Paola Franchi; Ή μήπως υπάρχει η πιθανότητα να μην το έκανε καθόλου;". Για περισσότερα, πρέπει να περιμένουμε μέχρι την κυκλοφορία της ταινίας, για την οποία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί η ημερομηνία. 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.

Ήξερες πως ο Freddie στο Ripley είναι το non-binary παιδί του Sting;

Tο Eliot Sumner είναι o σικάτος φίλος του Dickie και ένας πολύ καλός λόγος επίσης να δεις τη σειρά στο Netflix.

Γραφει Γεωργια Πρεζα

Το 'Landmarks II - Το Σινεμά στο Κέντρο' συνεχίζεται στα ιστορικά σινεμά της Αθήνας

4 ιστορικά σινεμά στο κέντρο της Αθήνας, 4 θεματικές προβολές, 13 ταινίες για την Αθήνα.

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.