Ο Rudolf Giuliani υποψήφιος για Χρυσό Βατόμουρο για τo Borat 2

Αλλαγή καριέρας, παρά τη θέλησή του, για τον Αμερικανό πολιτικό.

Ο Ρούντι Τζουλιάνι, ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης και δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, δεν γνώριζε ότι θα συμμετείχε στην ταινία "Borat 2", όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να λάβει σήμερα δύο υποψηφιότητες για τα Χρυσά Βατόμουρα (Razzies), τα σατιρικά βραβεία των χειρότερων ταινιών της χρονιάς, πριν από την τελετή απονομής των Όσκαρ.

Στη συνέχεια των περιπετειών του δημοσιογράφου από το Καζακστάν, τον οποίο ενσαρκώνει ο Σάσα Μπάρον Κoέν, ο Ρούντι Τζουλιάνι δίνει συνέντευξη, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, στη νεαρή και πολυμήχανη κόρη του Μπόρατ, που υποτίθεται είναι ανήλικη και την οποία υποδύεται η Βουλγάρα ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα.

Η σκηνή τελειώνει σε ένα κρεβάτι όπου ο Τζουλιάνι βάζει το χέρι του στο παντελόνι του, χωρίς να φοβάται ότι η ντροπιαστική αυτή στιγμή καταγράφεται από κρυφές κάμερες. Ο δικηγόρος διαψεύδει κάθε κακόβουλη πρόθεση εκ μέρους του, εξηγώντας ότι απλά βάζει το πουκάμισο μέσα στο παντελόνι του.

Η σύντομη αυτή "εμφάνιση", τόσο αξιομνημόνευτη όσο και ακούσια, είχε ως αποτέλεσμα ο Ρούντι Τζουλιάνι να προταθεί για το Βατόμουρο του "χειρότερου β΄ ανδρικού ρόλου" και του χειρότερου διδύμου στο πλευρό της Μαρίας Μπακάλοβα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επιπλέον, η ηθοποιός Γκλεν Κλόουζ έχει προταθεί για τα Χρυσά Βατόμουρα, για τον ρόλο της στην ταινία που προβλήθηκε στο Netflix Hillbilly Elegy.

Στην κορυφή των υποψηφιοτήτων για το 2021, βρίσκονται το ριμέικ της ταινίας "Dolittle" με τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και το πολωνικό ερωτικό δράμα του Netflix "365 ημέρες", με 6 υποψηφιότητας έκαστη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που πρέπει να δεις χθες αν σ' αρέσει το ταξίδι στο χρόνο

Η εν λόγω sci-fi παραγωγή αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Apple TV+ για το 2024.

Γραφει Γιαννης Σπανος