Οι πρωτότυπες ταινίες του Netflix για τον Απρίλιο

Τσέκαρε τις και πρόσθεσε στη λίστα σου εκείνες που σου αρέσουν.

Έχει γίνει πλέον παράδοση να ξεψαχνίζουμε τα υπάρχοντα του Netflix στις αρχές του κάθε μήνα, όταν δηλαδή ανακοινώνονται οι τίτλοι που προστίθενται στην πλατφόρμα streaming. Ελπίζουμε να έχεις παρακολουθήσει τα επικρατέστερα του Μαρτίου, γιατί ο Απρίλιος υπόσχεται μπόλικο νέο υλικό για τους σινεφίλ. 

Πρωτότυπες ταινίες Απριλίου

Ο ΚΑΟΥΜΠΟΪ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ/ CONCRETE COWBOY

Ένας αντιδραστικός έφηβος πρέπει να περάσει το καλοκαίρι με τον αποξενωμένο πατέρα του και βρίσκει τη φιλία σε μια δεμένη κοινότητα της Φιλαδέλφεια με μαύρους καουμπόι.

Έρχεται 2 Απριλίου

SKY HIGH/ HASTA EL CIELO

Αφού ερωτεύεται την Εστρέγια, ο Άνχελ, ένας μηχανικός από τα προάστια της Μαδρίτης, μπαίνει σε έναν κόσμο ληστειών και γίνεται ο στόχος ενός ανένδοτου ντετέκτιβ.

Έρχεται 2 Απριλίου

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ;/ HAVE YOU EVER SEEN FIREFLIES?

Ένα παιδί θαύμα, η επαναστάτρια κι ασεβής Γκιουλσερέν, αντιμετωπίζει τη μοναξιά, την αγάπη και την απώλεια ενάντια στο ρεύμα πολιτικών αναταραχών και κοινωνικών αλλαγών.

Έρχεται 9 Απριλίου

ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ/ NIGHT IN PARADISE

Κρυμμένος στο νησί Τζέτζου μετά από μια βάναυση τραγωδία, ένας αδικημένος και επικηρυγμένος μαφιόζος σχετίζεται με μια γυναίκα που έχει τους δικούς της δαίμονες.

Έρχεται 9 Απριλίου

ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ/ RIDE OR DIE

Η Ρέι βοηθά τη γυναίκα που αγαπά να γλιτώσει από τον βίαιο άντρα της. Ενώ τις καταδιώκουν, τα αισθήματα που νιώθουν η μία για την άλλη φουντώνουν.

Έρχεται 15 Απριλίου

ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΤΕ/ TELL ME WHEN

Ο εργασιομανής Γουίλ παγώνει την ανιαρή ζωή του στο Λ.Α. για να εκπληρώσει την τελευταία ευχή του παππού του: να δει τα αξιοθέατα της Πόλης του Μεξικού και να ερωτευτεί.

Έρχεται 23 Απριλίου


ΠΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΝΑΙ/ JUST SAY YES

Η ζωή της αθεράπευτα ρομαντικής Λότε αναστατώνεται, όταν τα σχέδιά της για τον τέλειο γάμο εκτροχιάζονται, την ίδια ώρα που η εγωκεντρική αδερφή της αρραβωνιάζεται.

Έρχεται 2 Απριλίου

ΜΑΝΤΑΜ ΚΛΟΝΤ/ MADAME CLAUDE   

Στο Παρίσι της δεκαετίας του '60, η επιρροή της μαντάμ Κλοντ ξεπερνά τα όρια της βιομηχανίας του σεξ, μέχρι που μια ευκατάστατη νεαρή γυναίκα απειλεί να αλλάξει τα πάντα.

Έρχεται 2 Απριλίου

THUNDER FORCE/ THUNDER FORCE

Δύο παιδικές φίλες έρχονται ξανά κοντά ως υπερηρωίδες που πολεμούν το έγκλημα, όταν η μία απ' τις δύο εφευρίσκει μια φόρμουλα που χαρίζει υπερδυνάμεις.

Έρχεται 9 Απριλίου


ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ/ LOVE AND MONSTERS

Επτά χρόνια αφότου επέζησε από μια Αποκάλυψη τεράτων, ο δύσμοιρος Τζόελ αφήνει πίσω το άνετο υπόγειο καταφύγιό του σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης με την πρώην του.

Έρχεται 14 Απριλίου

ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΗΣ/ STOWAWAY

Ένα τριμελές πλήρωμα σε αποστολή στον Άρη έρχεται αντιμέτωπο με μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση, όταν ένας απροσδόκητος επιβάτης θέτει σε κίνδυνο τη ζωή όλων.

Έρχεται 22 Απριλίου

ΟΣΑ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ/ THINGS HEARD & SEEN

Ένα ζευγάρι από το Μανχάταν μετακομίζει στο Χάντσον Βάλεϊ κι ανακαλύπτει ότι ο γάμος του κρύβει μια σκοτεινή δύναμη που πάει κόντρα στην ιστορία του νέου σπιτιού.

Έρχεται 29 Απριλίου

 


Διάβασε ακόμη για τα κρυφά διαμάντια του Netflix, τι ξέρουμε για τη νέα ταινία του Guy Ritchie, Wrath of Man, και όλα όσα γνωρίζουμε για το sequel του "Μονομάχου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης