Τι ξέρουμε για τη νέα ταινία του Guy Ritchie, Wrath of Man

Guy Ritchie και Jason Statham συνεργάζονται και πάλι, μετά το 2005.

Η τελευταία φορά που οι Guy Ritchie και Jason Statham συνεργάστηκαν, ήταν το 2005, για το αμφιλεγόμενο Revolver. Έκτοτε, ο πρώτος πέρασε μία εξαιρετικά παραγωγική δεκαετία όπου ασχολήθηκε με big-budget blockbusters όπως το King Arthur, οι ταινίες του Sherlock Holmes και το remake του Aladdin, ενώ ο δεύτερος εξελίχθηκε σε έναν από τους κορυφαίους (και πιο ακριβοπληρωμένους) action stars του Χόλιγουντ. Ο 52χρονος Άγγλος σκηνοθέτης επιχειρεί την τελευταία διετία μία επιστροφή στις gangster roots, κάτι που είδαμε πέρυσι με το The Gentlemen και θα ξαναδούμε προσεχώς με το Wrath of Man, στο οποίο ξανασυναντιέται με τον Jason Statham.

Η πλοκή

Πρόκειται για το αγγλόφωνο version του γαλλικού θρίλερ Cash Truck. Σε αυτό, ο Statham υποδύεται τον "H", έναν ψυχρό και μυστηριώδη χαρακτήρα που εργάζεται ως υπεύθυνος σε μία εταιρεία που διαθέτει φορτηγά για χρηματαποστολές. Πιο συγκεκριμένα, "μετακινεί" εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια στο Λος Άντζελες κάθε εβδομάδα. Αυτός είναι ο βασικός θεματικός άξονας που ασφαλώς εμπλουτίζεται με διαφορετικά timelines και πολλούς χαρακτήρες.

"Ανυπομονώ να φέρω αυτή την ιστορία στο προσκήνιο και να δουλέψω ξανά με τον Jason. Είμαι σίγουρος πως θα δώσει πολλά και σε αυτόν το ρόλο" έλεγε πέρυσι ο Ritchie στο Deadline σχετικά με το νέο του project.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guy Ritchie (@guyritchie)

"Το να δουλέψω ξανά με τον Guy Ritchie, για δεύτερη φορά, είναι ένα μοναδικό προνόμιο. Το ίδιο ισχύει και για τον Jason Statham. Είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε ένα αληθινό και πιστό στο είδος του genre τελικό αποτέλεσμα" τόνισε από την πλευρά του ο CEO της Miramax, Bill Block.

Το cast

Πέρα από τον προαναφερθέντα Statham, στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμη οι Scott Eastwood, Holt McCallany (Mindhunter), Josh Hartnett και ο rapper Post Malone. Το cast συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Jeffrey Donovan, Niamh Algar,     Laz Alonso, Lyne Renée, Alex Ferns, Babs Olusanmokun, Deobia Oparei, Chris Reilly, Raúl Castillo και Tadhg Murphy.

Το trailer

Το πρώτο trailer της ταινίας αναμένεται πάρα πολύ σύντομα και πιο συγκεκριμένα αυτή τη Δευτέρα.

Η πρεμιέρα

Το Wrath of Man θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους (;) ή σε κάποια πλατφόρμα streaming στις αρχές Μαΐου. Αξίζει να αναφερθεί πως ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε την ταινία να κάνει πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου αλλά λόγω Covid-19 κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

 


Δες ακόμη το πρώτο trailer για το The Suicide Squad του James Gunn και μάθε τα πάντα για το House of Gucci.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.