Το επόμενο, απροσδόκητο, trend στο Netflix

Χαράς ευαγγέλια για τους λάτρεις των animated παραγωγών.

Τα νέα μας έρχονται από την Άπω Ανατολή και είναι αναπάντεχα ευχάριστα για τους fans των animated σειρών. Το Netflix ανακοίνωσε στο φετινό ψηφιακό event του AnimeJapan 2021 ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα έχει κυκλοφορησει 40 (!) ολοκαίνουριους τίτλους anime. Πρόκειται για ένα θεαματικό "άλμα" αν λάβουμε υπόψη μας το μικρό αριθμό των προηγούμενων ετών. Παρότι δεν έχει δημοσιευθεί ολόκληρη η λίστα, έχουν ήδη δοθεί μερικές πολύ σημαντικές και κατατοπιστικές σχετικές πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι στο εξής. 

Πέρα λοιπόν από το κόμικ του Keanu Reeves, Brzrkr που λίαν συντόμως θα παίξει στη μικρή μας οθόνη μέσω της πλατφόρμας streaming, παρακάτω βλέπεις 5 πολυαναμενόμενες αφίξεις, από εκείνες που δεν περνούν απαρατήρητες ακόμη και από εκείνους που δεν ξετρελαίνονται με τα anime. 

THE WAY OF THE HOUSEHUSBAND

Στην ιαπωνική μαφία yakuza είναι γνωστός ως "The Immortal Dragon" (ο αθάνατος δράκος). Ο Tatsu είναι ένας θρύλος της ιαπωνικής μαφίας που έχει εξουδετερώσει ένα εντυπωσιακό αριθμό συμμοριών. Όμως, αποφασίζει να αποστασιοποιηθεί, παντρεύεται και γίνεται ένας κανονικός νοικοκύρης. Θα τον αφήσει σε ησυχία το παρελθόν του;
Παγκόσμια πρεμιέρα: 8 Απριλίου

YASUKE

Σε μία κατεστραμμένη από τον πόλεμο, φεουδαρχική Ιαπωνία, ο σπουδαιότερος σαμουράι όλων, ο Yasuke παλεύει για να μπορέσει να ζει σε ειρηνικό περιβάλλον, αποφεύγοντας τη βία. Όμως, όταν ένα χωριό γίνεται επίκεντρο νέων εχθροπραξιών, ο Yasuke θα χρειαστεί να επέμβει για να σώσει ένα μυστηριώδες παιδί.

Παγκόσμια πρεμιέρα: 29 Απριλίου

EDEN

Χιλιάδες χρόνια μετά, η πόλη Eden κατοικείται από ιδιοφυή ρομπότ, των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν εξαφανιστεί εδώ και αιώνες. Τι θα συμβεί όταν δύο ρομπότ ξυπνήσουν από το "λήθαργο" ένα κοριτσάκι και μάθουν πως οι άνθρωποι δεν ήταν απλώς ένας μύθος;
Παγκόσμια πρεμιέρα: 27 Μαΐου

RECORD OF RAGNAROK

Στο Record of Ragnarok, 13 θεοί από όλο τον κόσμο και 13 άνθρωποι (οι πιο αξιόλογοι) μάχονται μεταξύ τους για να καθοριστεί επιτέλους η "μοίρα" της ανθρωπότητας. 

Παγκόσμια πρεμιέρα: Ιούνιος 2021

RESIDENT EVIL: Infinite Darkness

Ο ομοσπονδιακός πράκτορας Leon S. Kennedy συμμαχεί με την Claire Redfield που εργάζεται στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό για την υπεράσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων TerraSave για να ερευνήσουν το φαινόμενο των ζόμπι που βρίσκεται σε έξαρση. Η σειρά βασίζεται στο πασίγνωστο video game της Capcom.

Παγκόσμια πρεμιέρα: 2021

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.