Οι χολιγουντιανές ταινίες του Netflix για τον Μάιο

8 παραγωγές με άρωμα Χόλιγουντ έρχονται στην πλατφόρμα streaming.

Όπως είναι γνωστό, εκτός από το δικό του πρωτότυπο περιεχόμενο, κάθε μήνα το Netflix ανανεώνει την ταινιοθήκη του με σπουδαίες χολιγουντιανές παραγωγές που ενδεχομένως να μην πρόλαβες να δεις στους κινηματογράφους. Το Μάιο λοιπόν, προστίθενται 8 ταινίες, εκ των οποίων και τα οσκαρικά Once Upon a Time in Hollywood του Quentin Tarantino, αλλά και το περίφημο Brokeback Mountain με τον αείμνηστο Heath Ledger. 

Ταινίες

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ/ THE CONJURING

Οι ειδικοί στα παραφυσικά φαινόμενα ερευνητές Ed και Lorraine Warren προσπαθούν να βοηθήσουν μία οικογένεια που τρομοκρατείται από μία σκοτεινή παρουσία που έχει καταλάβει τη φάρμα τους. 

Έρχεται 1 Μαΐου

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ 2/ THE CONJURING 2

Στο sequel της προηγούμενης ταινίας ο Ed και η Lorraine ταξιδεύουν στο βόρειο Λονδίνο για να βοηθήσουν μία ανύπαντρη μητέρα που μεγαλώνει τέσσερα παιδιά σε ένα σπίτι υπό την κυριαρχία ενός υπερφυσικού πνεύματος.

Έρχεται 1 Μαΐου

ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD/ ONCE UPON A TIME IN HOLLYWOOD

Θυμίζουμε ότι ο Brad Pitt απέσπασε Όσκαρ β᾽ανδρικού ρόλου στην ταινία του Quentin Tarantino ως ο κασκαντέρ ενός ξεπεσμένου σταρ (Leonardo DiCaprio) στο τέλος της δεκαετίας του ᾽60. Τι θα συμβεί όταν δίπλα στον ηθοποιό μετακομίσει ο Roman Polanski με τη σύζυγό του, Sharon Tate;

Έρχεται 9 Μαΐου

ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ/ FIFTY SHADES OF GREY

Μία άβγαλτη φοιτήτρια αγγλικής λογοτεχνίας γνωρίζει ένα γοητευτικό εκατομμυριούχο κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης. Η σχέση τους γρήγορα εξελίσσεται σε τέτοιο βαθμό ώστε να πρέπει να αποφασίσει αν πρόκειται να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του φαντασιώσεις που δείχνουν αρκετά "πλούσιες".
 

Έρχεται 16 Μαΐου

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ BROKEBACK MOUNTAIN/ BROKEBACK MOUNTAIN

Το βραβευμένο με Oscar καλύτερης ταινίας δημιούργημα του Ang Lee αφηγείται την ιστορία των Ennis και Jack, δύο βοσκών που συνάπτουν κρυφή ερωτική σχέση, ενώ στη συνέχεια και οι δύο παντρεύονται τις συντρόφους τους.

 Έρχεται 16 Μαΐου

ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ/ BOYHOOD

To Boyhood επικεντρώνεται στην περιγραφή της παιδικής και εφηβικής ηλικίας του Mason Evans Jr. (Coltrane) -από τα 6 έως και τα 18 του χρόνια δηλαδή- ο οποίος μεγαλώνει ως παιδί χωρισμένων γονιών στο Τέξας.

Έρχεται 16 Μαΐου

ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ/ EX MACHINA

Δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας-εφευρέτης επιλέγει ένα νεαρό ταλαντούχο προγραμματιστή ως αποκλειστικό μάρτυρα ενός πρωτοποριακού πειράματος. Μαζί πρέπει να αξιολογήσουν και να αποφανθούν για το μέλλον της Ava, ενός θηλυκού ρομπότ με τεχνητή νοημοσύνη.  

Έρχεται 16 Μαΐου

ΠΤΗΣΗ 93/ UNITED 93

 

Μία περιγραφή α λα ντοκιμαντέρ σε πραγματικό χρόνο των γεγονότων που συνέβησαν στην πτήση United 93 για Σαν Φρανσίσκο στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Οι επιβάτες γνωρίζοντας τι είχε συμβεί με τους δίδυμους πύργους, προσπαθούν να χαλάσουν τα σχέδια των αεροπειρατών-τρομοκρατών από τους οποίους εξαρτάται το μέλλον τους.

Έρχεται 16 Μαΐου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο viral The Sympathizer βλέπουμε την ιστορία της πτώσης της Σαϊγκόν όπως δεν τη φανταζόμασταν

Στη σειρά που τρομάξαμε να γνωρίσουμε τον Robert Downey Jr., η ιστορία του μεταπολεμικού Βιετνάμ παρουσιάζεται από μια άλλη οπτική.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που βλέπουν όλοι στο Netflix αυτήν τη στιγμή είναι γερμανική

Πέρα από το 3 Body Problem, το Netflix συνεχίζει το σερί με τις πολύ καλές σειρές επιστημονικής φαντασίας.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Oι πλουσιότεροι ηθοποιοί του Χόλιγουντ δεν είναι αυτοί που νομίζεις

Ο Tom Cruise μπορεί να έχει κερδίσει πολλά από την υποκριτική του καριέρα αλλά...

Γραφει Γιαννης Σπανος

Fallout, το παιχνίδι που έγινε σειρά και παραλίγο να ήταν ταινία

Στα τέλη της δεκαετίας του '90 ήταν υπό ανάπτυξη η ομώνυμη ταινία.

Γραφει Παυλος Κρουστης