Πρώτη ματιά στο Killers of the Flower Moon του Martin Scorsese

Κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες του western του 78χρονου σκηνοθέτη με πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio.

Μόλις χθες, η Apple έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία από το επερχόμενο western έπος του Martin Scorsese Killers of the Flower Moon. Στις πρώτες φωτογραφίες, όπως ήταν αναμενόμενο βλέπουμε τους πρωταγωνιστές Leonardo DiCaprio και Lily Gladstone ως Ernest και Mollie Burkhart. Ο Ernest είναι γιος ενός ισχυρού κτηνοτρόφου της περιοχής, τον οποίο υποδύεται ο Robert De Niro. Θυμίζουμε ότι η ταινία βασίζεται στο non-fiction βιβλίο του David Grann και παρακολουθεί την έρευνα μιας σειράς δολοφονιών που συμβαίνουν στη φυλή των Οσάζ κατά τη δεκαετία του 1920 μετά την είδηση ότι υπάρχει άφθονο πετρέλαιο κάτω από τη γη τους.

Πρώτη ματιά στο Killers of the Flower Moon του Martin ScorseseApple

Τα γυρίσματα και οι συντελεστές

Σύμφωνα με το IndieWire, ο Scorseze ξεκίνησε τα γυρίσματα του "Killers of the Flower Moon" τον περασμένο μήνα και συγκεκριμένα στις 19 Απριλίου στην Οκλαχόμα. Το αρχικό πρόγραμμα ήθελε την έναρξή τους το Μάρτιο, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού ευθύνεται για τις καθυστερήσεις που μεσολάβησαν σε επίπεδο παραγωγής. Η ταινία αποτελεί την πιο πρόσφατη συνεργασία των Scorsese και DiCaprio, με τον τελευταίο να έχει τιμήσει δεόντως τα κινηματογραφικά πρότζεκτ του πρώτου (The Aviator, Gangs of New York, Shutter Island, The Departed, The Wolf of Wall Street). Μάλιστα, ο 46χρονος ηθοποιός ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για την ερμηνεία του στα The Aviator και The Wolf of Wall Street. Από την πλευρά της η Gladstone είναι πιο γνωστή για τον ρόλο της στο Certain Women της Kelly Reichardt και προφανώς το Flower Moon πρόκειται να είναι ο πιο σημαντικός ρόλος στη μέχρι σήμερα καριέρα της. 

στιγμιότυπο από την ταινία killers of the flower moonApple

Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους εκτός των προαναφερθέντων DiCaprio, Gladstone και DeNiro, κρατούν οι Jesse Plemons, Scott Shepherd, Pat Healy, Tantoo Cardinal, Michael Abbott Jr., Gary Basaraba και οι βραβευμένοι με Grammy μουσικοί Jason Isbell και Sturghill Simpson, μεταξύ άλλων.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που τελικά ξεκινάμε την παραγωγή του Killers of the Flower Moon στην Οκλαχόμα", ανέφερε ο Scorsese στην επίσημη δήλωσή του για την έναρξη της παραγωγής τον περασμένο μήνα. "Το να είμαστε σε θέση να πούμε αυτήν την ιστορία στη χώρα όπου έλαβαν χώρα αυτά τα γεγονότα είναι εξαιρετικά σημαντικό και κρίσιμο για να μας επιτρέψει να απεικονίσουμε μία ακριβή αποτύπωση του χρόνου και των ανθρώπων. Είμαστε ευγνώμονες απέναντι στην Apple, στο Κέντρο Κινηματογράφου και Μουσικής της Οκλαχόμα και στη φυλή των Οσάζ, ειδικά σε όλους τους συμβούλους από την Οσάζ και τους πολιτιστικούς συμβούλους, για την προετοιμασία των γυρισμάτων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που αρχίζουμε να δουλεύουμε με τους ηθοποιούς και τους συνεργάτες μας εδώ για να δώσουμε ζωή σε αυτήν την ιστορία στη μεγάλη οθόνη και να απαθανατίσουμε μία εποχή στην αμερικανική ιστορία που δεν πρέπει να ξεχαστεί.", επεσήμανε.

Οι διαδικαστικές λεπτομέρειες και η κυκλοφορία

Η Apple έχει αναλάβει ό,τι έχει να κάνει με τον απαιτούμενο προϋπολογισμό της ταινίας, ενώ η Paramount τη διανομή της στους κινηματογράφους παγκοσμίως. Μέχρι στιγμής δεν έχει προγραμματιστεί ημερομηνία για την πρεμιέρα, ενώ προφανώς είναι πολύ νωρίς για την κυκλοφορία κάποιου τρέιλερ.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος