Στα σκαριά sequel για το Wedding Crashers

Owen Wilson, Vince Vaughn και Isla Fisher σε νέες περιπέτειες.

Από ό,τι φαίνεται, μία από τις πιο αξιόλογες κωμωδίες των '00s, το Wedding Crashers, 16 χρόνια μετά την πρεμιέρα του πρόκειται να αποκτήσει sequel λίαν συντόμως. παίρνει επιτέλους μια συνέχεια 16 χρόνια μετά την πρώτη της πρεμιέρα στα θέατρα. Στο μεταξύ, οι Owen Wilson, Vince Vaughn και Isla Fisher - που μας είχαν προειδοποιήσει από το 2016 για αυτήν την εξέλιξη- θα βρίσκονται και πάλι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους με την παραγωγή του Wedding Crashers 2 να αναμένεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Αύγουστο. 



Τα ευχάριστα νέα διέρρευσαν μέσω ενός tweet του χρήστη @Jasonosia που εκμαίευσε την πληροφορία από το Production Weekly.

Οι πρώτες πληροφορίες

Πέρα από τους προαναφερθέντες, στην ταινία θα πάρει μέρος και η Rachel McAdams. Η παραγωγή της στο μεταξύ, θα ακολουθήσει τους μετα-πανδημικούς ρυθμούς που έχουν επιβληθεί από τις πλατφόρμες streaming και σύμφωνα με τους οποίους οι ταινίες φτάνουν γρηγορότερα στο σαλόνι μας, από ό,τι συνέβαινε μέχρι πρότινος στη μεγάλη οθόνη. Όλα τα διαδικαστικά φέρεται να έχει αναλάβει το HBO Max, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία σχετική επίσημη ανακοίνωση από τη Warner Bros., τη New Line ή κάποιον από τους συντελεστές. 

Αν όντως ισχύουν όλα τα παραπάνω, τότε ο Vince Vaughn σε συνέντευξή του στο CinemaBlend το 2020, μας έχει ήδη προϊδεάσει για το θέμα του sequel: 

"Ποτέ δεν πήγα και έκανα sequel σε πολλές από αυτές τις ταινίες (που βγήκαν) εκείνη την περίοδο, επειδή ένιωθα ότι κυνηγούσαμε απλώς μια επιτυχία. Αλλά αυτό που μου αρέσει σχετικά με το πού θα μπορούσαν να είναι οι Crashers, είναι ότι υπάρχει κάτι στην παρούσα φάση που με κάνει να αισθάνομαι πραγματικά πολύ καλά… σε πολλές από αυτές τις κωμωδίες, ακόμη και σε κάτι όπως το Wedding Crashers, είναι σα να ψάχνεις για πράγματα που νομίζω ότι είναι αληθινά στη ζωή μας, αλλά η κωμωδία είναι υπερβολική δέσμευση σε παράλογο βαθμό".

Σε περίπτωση που τα γυρίσματα ξεκινήσουν στην ώρα τους, το πιο πιθανό είναι να δούμε το τελικό αποτέλεσμα στους κινηματογράφους προς το τέλος του 2022. Μέχρι τότε, ρίξε μια ματιά στις ατάκες της ταινίας που μας έχουν μείνει αξέχαστες.


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης