Δυσκολευτήκαμε να αναγνωρίσουμε τον Timothée Chalamet στο Bones and All

Ο ταλαντούχος ηθοποιός σε στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της ταινίας με το νέο του look.

Γράφει: Esquire Editors 27 Ιουνίου 2021

Γυρίσματα για την ταινία "Bones and All" πραγματοποιεί αυτή την περίοδο ο Timothée Chalamet και ένα στιγμιότυπο ήταν αρκετό για να προκαλέσει τις αντιδράσεις των θαυμαστών του. Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα μπορεί κανείς να δει τον 25χρονο πρωταγωνιστή με κόκκινα μαλλιά και μπούκλες. 

Η απίθανη αυτή μεταμόρφωση του Chalamet έγινε viral στα social media με τους fans να σχολιάζουν από τη μία ότι λάτρεψαν το νέο look και από την άλλη ότι "αυτό ήταν κάτι που δεν ήθελα να δω!". Αυτή, βεβαίως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ανερχόμενος σταρ προκαλεί αντιδράσεις με τις αλλαγές στο στιλ του: την ίδια φρενίτιδα στους θαυμαστές τους είχε προκαλέσει και η εμφάνισή του με μουστάκι τον Ιανουάριο του 2020. 

Όσο για την ταινία "Bones and All", αποτελεί τη δεύτερη συνεργασία του Timothée Chalamet με τον σκηνοθέτη Luca Guadagnino, που είχε σκηνοθετήσει και το "Call Me By Your Name", την ταινία που ανέδειξε σε διεθνούς φήμης ηθοποιό τον νεαρό Γάλλο. 

Από: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.