Το remake του Reservoir Dogs, το κύκνειο άσμα του Quentin Tarantino;

Ο διάσημος σκηνοθέτης σκοπεύει να αποσυρθεί στη 10η ταινία.

Έχουμε ήδη αναλύσει διεξοδικά το γεγονός ότι ο Quentin Tarantino περνάει δύσκολα προσπαθώντας να αποφασίσει με ποιο τρόπο θα βάλει τελεία στην πολύχρονη καριέρα του. Για την ακρίβεια, αμφιταλαντεύεται για την επιλογή της τελευταίας ταινίας που θα φέρει τη σκηνοθετική του υπογραφή, δεδομένου του ότι στο πλαίσιο της υστεροφημίας θέλει το κύκνειο άσμα του να είναι εγγυημένη, τεράστια επιτυχία. 

Ο "χρυσός" αριθμός 10 και τα πιθανά σενάρια

Έτσι, εφόσον εδώ και καιρό έχει ενημερώσει το φανατικό του κοινό ότι θα κάνει μόνο 10 ταινίες και το Once Upon a Time in Hollywood, το 2019 ήταν η 9η, μένει να μάθουμε τι έχει σκοπό να κάνει. Στο μεταξύ δεν είναι απίθανο να έχει ήδη αποφασίσει και απλώς να διασκεδάζει αφήνοντας υπονοούμενα δεξιά και αριστερά, όπως έκανε δηλαδή την περασμένη Παρασκευή όταν κατά κάποιο τρόπο είπε στον Bill Maher ότι εξετάζει το ενδεχόμενο για ένα remake στο κλασικό Reservoir Dogs του 1992.

"Πραγματικά έχω σκεφτεί να κάνω το remake του Reservoir Dogs ως τελευταία ταινία", είπε στον Maher. Στη συνέχεια, όταν συνειδητοποίησε ότι η εν λόγω ατάκα εξομολόγηση θα μπορούσε να προκαλέσει παροξυσμό από σενάρια και υποθέσεις στο διαδίκτυο, πρόσθεσε: "Δε θα το κάνω, αγαπητό διαδίκτυο! Αλλά το σκέφτηκα". Από ό,τι φαίνεται λοιπόν προς το παρόν, οι fans του Tarantino θα πρέπει να καταχωρήσουν το Reservoir Dogs 2.0 στην ίδια λίστα μαζί με τα Kill Bill Vol. 3 και Django Unchained The Sequel. Νωρίτερα, προτού μεσολαβήσει η συγκεκριμένη δήλωση του 58χρονου σκηνοθέτη, κυκλοφορούσαν επίσης κάποιες φήμες για μία ταινία που θα συνδύαζε με κάποιο τρόπο τις 9 που προηγήθηκαν ώστε να αποτελούν όλες μαζί έναν επίλογο στο έργο του.

Οι φήμες φυσικά, πάλι προέκυψαν από δικές του δηλώσεις από το 2017, στις οποίες έκανε λόγο για ένα 'κοινό σύμπαν' στο οποίο θα μπορούσαν να συνυπάρξουν οι ταινίες του: 

"Υπάρχει το πραγματικότερο από το πραγματικό σύμπαν, εντάξει, και όλοι οι χαρακτήρες κατοικούν σε αυτό. Αλλά μετά, υπάρχει και αυτό το σύμπαν ταινιών. Και έτσι το From Dusk Till Dawn, το Kill Bill, όλα λαμβάνουν χώρα σε αυτό το ξεχωριστό σύμπαν ταινιών. Οπότε βασικά. όταν οι χαρακτήρες των Reservoir Dogs ή του Pulp Fiction, πηγαίνουν σινεμά, το Kill Bill είναι αυτό που πηγαίνουν να δουν."

Όσο οι υποψήφιες ταινίες στη λίστα αυξάνονται και πληθύνονται, ο Tarantino συνεχίζει να εμμένει ότι το 10 είναι ο οριστικός αριθμός για εκείνον και ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη, διότι θέλει να αποσυρθεί όσο είναι στην ακμή του και αυτό δεν το διαπραγματεύεται: "Το να δουλεύεις για 30 χρόνια, κάνοντας όσες ταινίες έχω κάνει ... Αυτή είναι πραγματικά μια πολύ μεγάλη (σε διάρκεια) καριέρα. Και έδωσα ό,τι έχω. Κάθε πράγμα που έχω.", τόνισε.

Συμφωνούμε και επαυξάνουμε, φίλε Quentin.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.