Πρώτο trailer για το The Many Saints of Newark

O Michael Gandolfini θα είναι ο νεαρός Tony Soprano, στο prequel του The Sopranos.

Πρώτο trailer για το The Many Saints of Newark λοιπόν. Το περιμέναμε και ήρθε. Εδώ και χρόνια, η σειρά The Sopranos συγκαταλέγεται στις πιο ποιοτικές παραγωγές στην ιστορία της τηλεόρασης. Με αφετηρία το 1999, 6 σεζόν και 87 επεισόδια, ανήγαγε τον διαταραγμένο γκάνγκστερ Tony Soprano σε πραγματικό είδωλο, τη στιγμή που το HBO εξαργύρωνε την επιτυχία της μέσα από αλλεπάλληλες βραβεύσεις στην 8χρονη πορεία της. 

Μέχρι και σήμερα, ο δημιουργός των Sopranos, David Chase, είχε τηρήσει μία ουδέτερη σχεδόν αμυντική στάση σχετικά με το ενδεχόμενο ενός sequel ή prequel - γιατί να πειράξεις την τελειότητα άλλωστε; Προφανώς, ο θάνατος του πρωταγωνιστή James Gandolfini το 2013 έκανε την κατάσταση ακόμη πιο αποτρεπτική.

Παραδόξως όμως, 5 χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα στην 20η επέτειο από την πρεμιέρα της σειράς, μία είδηση ξάφνιασε τους fans της σειράς: Ο Chase ετοιμάζει μία prequel ταινία με τίτλο The Many Saints Of Newark. Παρεμπιπτόντως, η επιλογή του prequel είναι εξαιρετικά ευφυής, μετά από το διφορούμενο τέλος της σειράς που με λίγη κοινή λογική σχεδόν απέκλειε τη συνέχεια της σειράς ελλείψει βασικού πρωταγωνιστή. Στον αντίποδα, ένα prequel επικεντρωμένο στο νέο Tony θα μπορούσε να δώσει στο κοινό του περισσότερες πληροφορίες για το πώς διαμορφώθηκε η ιδιαίτερα σαγηνευτική προσωπικότητά του. 

Για το The Many Saints Of Newark κυκλοφόρησε το πρώτο trailer, με βασικό του motto το 'Legends aren’t born. They’re made'.

Η πλοκή

H δράση θα έχει ως εφαλτήριο τη δεκαετία του '60 στο Newark και συγκεκριμένα στο 1967 κατά την περίοδο των ιστορικών μαζικών εξεγέρσεων κατά της φτώχειας, της ανεργίας, του ρατσισμού και της αστυνομικής βίας που είχαν εκτοξευθεί σε δυσθεώρητα ύψη. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των νέων μαφιόζων θα δούμε προφανώς τον Tony, αλλά και τον Dickie Moltisanti, τον πατέρα του Christopher, του μετέπειτα προστατευόμενου του Tony.

Πρώτο trailer για το The Many Saints of Newark

Στη σειρά, ο Christopher είχε δολοφονήσει τον αστυνομικό που είχε σκοτώσει στα '70s τον πατέρα του την ημέρα της συνταξιοδότησής του από το αστυνομικό σώμα. Παράλληλα, σύμφωνα με το Deadline, η πλοκή θα ασχοληθεί με την ένταση που υπήρχε μεταξύ των Αφροαμερικανών και των Ιταλοαμερικανών. 

Trivia: Ο τίτλος του prequel The Many Saints of Newark προέκυψε από τη μετάφραση του επιθέτου Moltisanti που σημαίνει many saints, δηλαδή πολλοί άγιοι. 

Το cast

Tον πρωταγωνιστικό ρόλο του νέου Tony θα υποδυθεί ο Michael, ο γιος του αείμνηστου James Gandolfini ύστερα από πολύ σκέψη, όπως είχε αποκαλύψει το 2019 στο Esquire UK: "Ήταν μία έντονη διαδικασία. Επειδή ως ηθοποιός έπρεπε να παρατηρήσω τον τύπου που δημιούργησε το ρόλο, να μελετήσω τις συνήθειες, τη φωνή και όλα τα πράγματα που θα έπρεπε να παπαγαλίσω. Αλλά παράλληλα, έπρεπε να δω τον εαυτό μου στο ρόλο του πατέρα μου. Νομίζω ότι αυτό που το έκανε πιο δύσκολο ήταν ότι έπρεπε να το κάνω μόνος μου. Καθόμουν μόνος στο σκοτεινό διαμέρισμά μου και παρακολουθούσα συνέχεια τον πατέρα μου. Ξεκίνησα να βλέπω τρελά όνειρα. Είδα ένα που περνούσα από οντισιόν από τον David, κοίταξα τα χέρια μου και ήταν του πατέρα μου".

 

ΝΕΑΡΟΣ ΤΟΝΙ ΣΟΠΡΑΝΟ THE MANY SAINTS OF NEWARK

Το cast συμπληρώνουν οι Leslie Odom Jr., Alessandro Nivola, Ray Liotta, Jon Bernthal, Vera Farmiga, Corey Stoll, John Magaro, Michela De Rossi και Billy Magnussen.

Η πρεμιέρα

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους και το HBO Max την 1η Οκτωβρίου. 

THE MANY SAINTS OF NEWARK POSTER

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος