Ο Laurence Fishburne δε γνωρίζει γιατί δε βρίσκεται στο Matrix 4

"Πρέπει να ρωτήσετε τη Lana Wachowski, γιατί".

Πώς θα σου φαινόταν το The Matrix χωρίς Morpheus; Αυτό εδώ το κείμενο γράφεται για να σε προετοιμάσει ψυχολογικά, διότι από ό,τι φαίνεται ο Laurence Fishburne δε θα πάρει μέρος στο sequel της ταινίας. Για την ακρίβεια, επανέλαβε ότι επανέλαβε ότι δεν του ζήτησαν να παίξει στην τέταρτη ταινία και πως πραγματικά δε γνωρίζει το λόγο για τον οποίο συνέβη κάτι τέτοιο δεδομένου του ότι αποτελεί μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες της σειράς ταινιών.

Ο Laurence Fishburne δε γνωρίζει γιατί δε βρίσκεται στο Matrix 4Warner Bros.

Οι σχετικές δηλώσεις

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Collider για τη νέα του ταινία, The Ice Road, ο κινηματογραφικός Morpheus δήλωσε ότι δεν έχει κουραστεί να τον ρωτούν για το sci-fi έπος, απλώς δε μπορεί να δώσει μία τεκμηριωμένη απάντηση για την απουσία του από αυτό, καθώς δεν ευθύνεται ο ίδιος για την ειλημμένη απόφαση. 

"Δε θα είμαι στην επόμενη ταινία The Matrix, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τη Lana Wachowski γιατί, διότι δεν έχω απάντηση για αυτό", επεσήμανε. Τότε ο δημοσιογράφος σχολίασε πως ελπίζει ότι πρόκειται για ψέμα-επικοινωνιακό τρικ για να αποκρύψει από το κοινό μία έκπληξη της ταινίας, αλλά ο Fishburne ούτε επιβεβαίωσε ούτε αρνήθηκε αυτήν την εικασία. 

> Διάβασε ακόμη: 22 χρόνια The Matrix, 25 behind the scenes φωτογραφίες

Όπως και να έχει, στην ίδια συνέντευξη ο ηθοποιός φρόντισε να επιβεβαιώσει ότι θα είναι στην τέταρτη ταινία του John Wick, σημειώνοντας ότι: "Έχω διαβάσει το σενάριο. Είναι πραγματικά, πολύ ωραίο. Ακόμα κι αν πρόκειται για τον ίδιο κόσμο με τις άλλες τρεις ταινίες, είναι βαθύτερος. Είναι πολύ βαθύτερος όσον αφορά στον κώδικα των δολοφόνων και τη σχέση που έχει με έναν χαρακτήρα ειδικότερα, τον οποίο νομίζω ότι υποδύεται ο mr Watanabe... είναι πραγματικά η καρδιά και ψυχή του."

Στο μεταξύ, μετά από αυτήν του τη δήλωση, όλοι πίστεψαν αρχικά ότι ο Fishburne αποκάλυψε τη συμμετοχή του Ken Watanabe στο cast. Ωστόσο, στην πορεία και σύμφωνα με το Collider, διευκρινίστηκε ότι ο χαρακτήρας λέγεται Mr. Watanabe. Συνεπώς, πρέπει να περιμένουμε για να δούμε ποιος ηθοποιός τελικά θα τον αναλάβει και για ποιο λόγο είναι τόσο καθοριστικός αυτός ο ρόλος. 

Για την ιστορία, η πρεμιέρα του The Matrix 4 έχει προγραμματιστεί για τις 22 Δεκεμβρίου. Άραγε τι έχει να πει για όλα αυτά ο Keanu Reeves;

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος