To Beckett του Netflix μέσα από τα μάτια των συντελεστών του

Πρόκειται για την πρώτη ταινία της πλατφόρμας streaming που έχει γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα.

Στο Beckett, την πρώτη ταινία του Netflix γυρίστηκε στο σύνολό της στην Ελλάδα -μεταξύ άλλων, στην Αθήνα, το Τσεπέλοβο, τα Ιωάννινα, το Μέτσοβο και την Καλαμπάκα- έχουμε ήδη αναφερθεί εκτεταμένα. Μάλιστα ένας εκ των Eλλήνων ηθοποιών που συμμετέχουν στην ταινία είναι και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, με τον οποίο συζητήσαμε πρόσφατα στο πλαίσιο της ταινίας Monday.

To Beckett του Netflix μέσα από τα μάτια των συντελεστών τουNetflix

Τώρα ήρθε η στιγμή να δούμε τους συντελεστές της, το σκηνοθέτη Ferdinando Cito Filomarino και τους ηθοποιούς John David Washington  (Beckett) και Πάνος Κορώνης (Ξενάκης) να μιλούν για αυτήν. 

Να πέσει το βίντεο:

Η πλοκή

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα, ένας αμερικανός τουρίστας, ο Beckett (John David Washington), μετά από ένα ατύχημα με τραγικές συνέπειες, γίνεται στόχος ενός ανελέητου ανθρωποκυνηγητού.
Με τις τοπικές αρχές να τον καταδιώκουν και ενώ προσπαθεί να διασχίσει τη χώρα και να προσφύγει στην Αμερικανική Πρεσβεία για βοήθεια, η πολιτική ένταση κλιμακώνεται και ο Beckett βρίσκεται μπλεγμένος σε μια μυστηριώδη και βίαιη συνωμοσία.

στιγμιότυπο από την ταινία BeckettNetflix

Το cast

Εκτός από τους προαναφερθέντες John David Washington (Beckett) και Πάνο Κορώνη (Αξιωματικός Ξενάκης0), το cast συμπληρώνουν οι Boyd Holbrook (Tynan), Vicky Krieps (Lena),  και Alicia Vikander (April).

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος