Οι πρωτότυπες ταινίες του Netflix για τον Αύγουστο

Ξέρουμε ποιες ταινίες θα δεις αυτόν τον Αύγουστο.

Ποιος είπε ότι το Netflix έχει σκοπό να καταθέσει τα όπλα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού; Αντιθέτως, ετοίμασε δυναμικό ξεκίνημα για τον Αύγουστο, ώστε να εξασφαλίσει το γεγονός ότι θα το τιμήσουμε δεόντως τα βράδια που θα μείνουμε στο σπίτι ή ακόμα στο μπαλκόνι με καλή παρέα. Πέρα από τις πρωτότυπες σειρές με τις οποίες πρόκειται να εμπλουτίσει το περιεχόμενό του, τσέκαρε παρακάτω όλα έρχονται όσον αφορά στις πρωτότυπες ταινίες του Netflix.

Ταινίες του Netflix

VIVO 

Ένα φιλόμουσο κινκατζού ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι από την Αβάνα στο Μαϊάμι, για να εκπληρώσει το πεπρωμένο του και να παραδώσει ένα τραγούδι αγάπης για έναν φίλο.

Έρχεται 6 Αυγούστου

 

ΦΙΛΑ ΜΕ 3 / THE KISSING BOOTH 3



Αποφασισμένη να χαρεί το τελευταίο καλοκαίρι πριν από το πανεπιστήμιο, η Ελ σχεδιάζει την απόλυτη λίστα επιθυμιών ενώ προσπαθεί να δει τι θα γίνει με τον Νόα και τον Λι.

Έρχεται 11 Αυγούστου

 

SWEET GIRL / SWEET GIRL



Ένας άντρας (Τζέισον Μομόα) θέλει να τιμωρήσει όσους ευθύνονται για τον θάνατο της γυναίκας του και να προστατεύσει τη μόνη οικογένεια που του έχει μείνει, την κόρη του.

Έρχεται 20 Αυγούστου

 

ΤΟ ΣΜΗΝΟΣ / THE SWARM

Μια ανύπαντρη μητέρα εκτρέφει ακρίδες ως τροφή με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη, αλλά δυσκολεύεται με την αναπαραγωγή τους – ώσπου διαπιστώνει ότι τους αρέσει το αίμα.

Έρχεται 6 Αυγούστου

 

ΜΠΕΚΕΤ / BECKETT



Μετά από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Ελλάδα, ο Μπέκετ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας επικίνδυνης πολιτικής συνωμοσίας και ενός ανθρωποκυνηγητού. Διάβασε περισσότερα εδώ.

Έρχεται 13 Αυγούστου

 

ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ - HE' S ALL THAT



Μια έφηβη influencer βάζει στοίχημα να μεταμορφώσει έναν μοναχικό τύπο στον βασιλιά του σχολικού χορού, σ' αυτό το ριμέικ της κλασικής ταινίας του '90.

Έρχεται 27 Αυγούστου

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όλα όσα γνωρίζουμε για τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά φέρει την υπογραφή των δημιουργών του Westworld.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης