O Woody Harrelson φέρνει το χάος στο trailer του Venom: Let There Be Carnage

Το αλλόκοτο 'κλίμα' συνεχίζεται, με την καλή έννοια. Ή και όχι.

Ανήκεις στην κατηγορία που δηλώνει κατενθουσιασμένη με την άφιξη του sequel του Venom και ανυπομονεί να δει τη μεταμόρφωση του Woody Harrelson ως Cletus Kasady να τα βάζει με τον αντιήρωα Venom του Tom Hardy; Καλά τα νέα, γιατί το δεύτερο trailer μόλις κυκλοφόρησε και υπόσχεται πολλά περισσότερα από όσα φανταζόμασταν ότι θα παρακολουθούσαμε στο πολυαναμενόμενο Let There Be Carnage.

Προβλέπεται μάχη τιτάνων υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Andy Serkis που δείχνει να μην αστειεύεται και σκοπεύει να φέρει το απόλυτο χάος με τη βοήθεια του Harrelson.

Το cast και η πρεμιέρα

Στην ταινία συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Michelle Williams, Naomie Harris, Reid Scott και Stephen Graham. Στο μεταξύ, παρά το γεγονός ότι έχουμε ήδη δει ένα ακόμη trailer και γενικά έχουμε μάθει αρκετά από όλα όσα θα δούμε στη μεγάλη οθόνη, είναι κάπως περίεργο το γεγονός ότι η Sony Pictures μέχρι στιγμής δε μας έχει ενημερώσει για την επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας.

Έχουμε μείνει δηλαδή, στο ότι θα την παρακολουθήσουμε εντός του ερχόμενου φθινοπώρου, που παρεμπιπτόντως, πλησιάζει. Η δε αρχική ημερομηνία που είχε δοθεί για την Ελλάδα (24/09) μοιάζει να έχει εξαφανιστεί. Ας ελπίσουμε ότι ο κορονοϊός δε θα φέρει πάλι καθυστερήσεις και αναβολές...

Να πέσει το φρέσκο trailer:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης