Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Venom 2

Infobombing για το ανεστραμμένο είδωλο του Spiderman με τον Tom Hardy στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Γράφει: Γιώργος Ρομπόλας 26 Φεβρουαρίου 2020

Το 2018 ήταν η ίσως πιο πολυαναμενόμενη super hero movie. Ο λόγος έχει ονοματεπώνυμο: Tom Hardy. Ο Βρετανός αποτελεί εδώ και αρκετά χρόνια το πιο "καυτό" όνομα του Χόλιγουντ και έτσι η ηχηρή απουσία του από το υπερηρωικό σύμπαν γεννούσε απορίες. Άραγε απείχε γιατί δε θεωρούσε ποιοτικές τις ταινίες με super heroes ή μήπως φοβόταν ότι μία πιθανή αποτυχία θα μπορούσε να του κοστίσει ακριβά; Τελικά, με το Venom λύθηκαν όλες οι απορίες ενώ -τι παράξενο;- και τα δύο σενάρια αποδείχθηκαν σωστά.

Οι κριτικές για την ταινία ήταν από χλιαρές έως κακές, ο Tom Hardy τήρησε μία μάλλον παράξενη στάση στις συνεντεύξεις του σχετικά με αυτήν, όμως οι εισπράξεις πήγαν και όταν οι εισπράξεις πηγαίνουν τα καλά, τα υπόλοιπα διλήμματα πηγαίνουν βόλτα. Έτσι, κανείς δεν ξαφνιάστηκε όταν το Venom 2 ανακοινώθηκε και επίσημα. Τώρα, λοιπόν, που όλα δείχνουν ότι τα γυρίσματα κοντεύουν να τελειώσουν, με το wrap party να ετοιμάζεται για τέλη Φλεβάρη, ας δούμε τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το sequel.

To cast

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greg Williams (@gregwilliamsphotography) on

Εκτός, προφανώς, από τον Hardy, η επιλογή του Woody Harrelson γιαν τον ρόλο του Carnage (ναι, καλά κατάλαβες, πρόκειται για τον supervillain της υπόθεσης) έφερε χαμόγελα στα χείλη, αφού ο συνδυασμός της βρετανικής τρέλας του πρώτου και της αμερικανικής εκκεντρικότητας του δεύτερου ακούγονται σαν ένας ευχάριστα εκρηκτικός συνδυασμός. Σε άλλα νέα τώρα, η Michell Williams επιστρέφει ενώ υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να δούμε και τη Naomie Harris στον ρόλο της Shriek, μίας villain από το σύμπαν της Marvel.

O σκηνοθέτης

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Ο άνθρωπος που έμεινε στην ιστορία του σινεμά χωρίς ο ίδιος να εμφανιστεί ποτέ επί της οθόνης έχει αναλάβει να οδηγήσει το Venom 2 μέχρι τις αίθουσες των σινεμά. Ο Andy Serkis ήταν πάντοτε ένας πολύ καλός ηθοποιός, πολύ περισσότερα δηλαδή από τον ρόλο του ως Gollum, ενώ τα πρώτα του σκηνοθετικά βήματα αφήνουν αρκετές υποσχέσεις. 

Το story

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greg Williams (@gregwilliamsphotography) on

Πέρα από το γεγονός ότι στον ρόλο του αρχικακού θα βρούμε τον Carnage, κατά τα άλλα το τοπίο παραμένει αρκετά θολό. Υπάρχουν κάποιες φήμες που θέλουν τον Cletus Kasady (aka Carnage) να γλιτώνει τη θανατική ποινή την τελευταία στιγμή και από εκεί να ξετυλίγεται ολόκληρη η ιστορία, αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρo. Οψόμεθα. 

Ο Spiderman

Ήρθε η ώρα για την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων; Θα εμφανιστεί το sequel ο αυθεντικός άνθρωπος-αράχνη; Το πρόβλημα που έχει προκύψει ανάμεσα σε Sony και Marvel για την κηδεμονία του Peter Parker (πιο γνωστού ως Spiderman) δεν αφήνει μεγάλες ελπίδες για κάτι τέτοιο. Υπάρχουν δικαιώματα στη μέση, και πνευματικά δικαιώματα θα πει νομικά μπλεξίματα και πολλά εκατομμύρια δολάρια στη γλώσσα του Χόλιγουντ.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας

O Tom Hardy θα επιστρέψει ως Venom στις αμερικανικές αίθουσες στις 2 Οκτωβρίου 2020. Για τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, σε κάποια σημεία του πλανήτη όπως η Σλοβακία, αυτό θα συμβεί μία μέρα νωρίτερα, για την Ελλάδα όμως δυστυχώς ακόμα δε γνωρίζουμε επίσημη ημερομηνία.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Μουσική