Red Notice: Πρώτο trailer για την πιο ακριβή παραγωγή του Netflix

Ryan Reynolds, Dwayne Johnson και Gal Gadot δίνουν ραντεβού στο μεγάλο στοίχημα του Netflix.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 03 Σεπτεμβρίου 2021

Το Red Notice αποτελεί δίχως αμφιβολία ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά ανοίγματα που έχει κάνει ποτέ το Netflix, με το συνολικό μπάτζετ της ταινίας να ξεπερνά τα 200 εκατ. δολάρια. Universal και Legendary είχαν ξεκινήσει να τρέχουν το πρότζεκτ, με τον Dwayne The Rock Johnson να συμφωνεί για 20 εκατ. δολάρια, ωστόσο το άφησαν στην άκρη διότι έκριναν ότι είναι πολύ ακριβό για τα μέτρα τους. Τότε, ανέλαβε το Netflix.

Παρουσιάζει επομένως εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε αν το 'στοίχημα' του Netflix να επενδύσει σε αυτήν την ταινία θα φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και κατά πόσο θα καταφέρει να κάνει αίσθηση στο box office.

> Διάβασε ακόμη: Τα 15 χρόνια του Daniel Craig σαν James Bond σε ένα ντοκιμαντέρ

Αρχικά όμως, για το Red Notice, στο οποίο ο προαναφερθείς Johnson συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Ryan Reynolds και την Gal Gadot, υπάρχει το πρώτο τρέιλερ. Να πέσει το βίντεο.

Η υπόθεση

Όταν μία σημαντική ειδοποίηση (Red Notice) εκδίδεται από την Ιντερπόλ σχετικά με το κυνήγι και τη σύλληψη των πιο καταζητούμενων τύπων του κόσμου, ο top profiler του FBI John Hartley (Dwayne Johnson) εμπλέκεται στην υπόθεση.

> Διάβασε ακόμη: Το τελικό trailer του No Time to Die

Οι συνθήκες επιβάλλουν να συνεργαστεί με τον μεγαλύτερο κλέφτη έργων τέχνης του πλανήτη Nolan Booth (Ryan Reynolds) ώστε να συλλάβουν έναν άλλο περιβόητο 'συνάδελφο' του τελευταίου που είναι γνωστός απλά ως The Bishop (Gal Gadot). 

Το cast και η πρεμιέρα

H action/ crime κωμωδία σε σενάριο και σκηνοθεσία του Rawson Marshall Thurber (We're the Millers, Central Intelligence, Skyscraper, Marry Me) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 12 Νοεμβρίου ευελπιστώντας να προκαλέσει ξανά το ενδιαφέρον όσον αφορά τις ταινίες της δημοφιλούς πλατφόρμας streaming. 

> Διάβασε ακόμη: Οι πιο ζόρικοι ρόλοι του Keanu Reeves

Στο Red Notice πρωταγωνιστούν ακόμη οι Chris Diamantopoulos, 
Yasmine Habib, Robert Tinsley, Vincenzo Amato, Tom Choi, 
Alexander Perkins και Brenna Marie Narayan.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.