Sam Heughan, ο νέος 007;

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός δίνει τη δική του εκδοχή για τη φημολογία γύρω από το όνομά του.

Με το διαδίκτυο να τον χρήζει ως πιο πιθανό αντικαταστάτη του Daniel Craig, o Sam Heughan είναι σαφέστατα -αν όχι ο επικρατέστερος- σίγουρα ανάμεσα στους τρεις επικρατέστερους ηθοποιούς, εκ των οποίων ένας θα γίνει James Bond. Προφανώς τίποτα ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί, ωστόσο κλήθηκε να πει τη δική του άποψη στο βρετανικό Esquire γύρω από τη σχετική παραφιλολογία και τις φήμες που κυκλοφορούν.  

Οι σχετικές δηλώσεις

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της νέας του ταινίας δράσης SAS: Red Notice, ο Heughan μίλησε στο Esquire UK για το ρόλο μυστικού πράκτορα ειδικών δυνάμεων Tom Buckingham, ενός "εκπαιδευμένου δολοφόνου" και "αυτοαποκαλούμενου ψυχοπαθή". Αλλά, προτού του τεθεί η ερώτηση για τον Bond, ο ίδιος πρόλαβε να τον αναφέρει από μόνος του:

"Κάποιος προ ολίγου με ρώτησε νωρίτερα: 'Ο James Bond είναι ψυχοπαθής;' Υπάρχουν πολλοί υψηλού επιπέδου, 'καλοί' ψυχοπαθείς, όπως τους αποκαλούμε, στο στρατό, αλλά και δικηγόροι, γιατροί, χειρουργοί - άνθρωποι που πρέπει να βρίσκονται σε αυτές τις καταστάσεις υψηλού στρες και που πρέπει να είναι λογικοί και να μην επιτρέπουν στα συναισθήματά τους να τους κυριεύσουν. Μπορεί να είναι μία παγιωμένη συμπεριφορά ή μπορεί να είναι κάτι με το οποίο έχουν γεννηθεί, αλλά σε μια αγχωτική κατάσταση μπορούν να βάλουν στην άκρη την ενσυναίσθησή τους, να αυξήσουν τη λογική τους σκέψη ή ό, τι κι αν είναι. Αν πρέπει να είναι γοητευτικοί, όπως ίσως ο James Bond, ξέρεις, θα μπορούσε να είναι πιο γοητευτικός. Έχει να κάνει πολύ με την ικανότητά τους να χειρίζονται τα συναισθήματά τους και να ανοιγοκλείνουν το 'διακόπτη' τους."

>Διάβασε ακόμη: Πόσο κοστίζει να είσαι ο James Bond για μία ημέρα

Όταν ρωτήθηκε αν θα ενδιαφερόταν να υποδυθεί τον James Bond, αποκρίθηκε:

"Νομίζω ότι κανένας ηθοποιός δε θα έλεγε ότι δεν ενδιαφέρεται. Φυσικά και θα σε ενδιέφερε. Θέλω να πω, είναι όλες φήμες, και μερικές φορές σκέφτεσαι, μήπως εγώ, μήπως θα έπρεπε όντως να το συζητάμε; Γιατί δε θέλεις να το γρουσουζέψεις. Είμαι βέβαιος ότι οι άνθρωποι, όποιος τρέχει [τον Bond] - ξέρεις, Barbara Broccoli, Eon και όλοι αυτοί- πρέπει να έχουν κουραστεί με όλο αυτό. Τόσος κόσμος να πετά τη σκούφια του για να αναλάβει το ρόλο. Αλλά ναι, είναι ένας σπουδαίος χαρακτήρας και σίγουρα θα ήταν μία συναρπαστική σπουδή και εφαλτήριο για μένα."

Πέρυσι στο μεταξύ, σε ένα επεισόδιο της σειράς βίντεο του Esquire με τίτλο Explain This, ο Heughan αποκάλυψε ότι κάποτε πέρασε από οντισιόν για τον James Bond. "Πραγματικά, είχα κάνει οντισιόν για τον James Bond όταν ήταν να γυρίσουν την 21η ταινία. Όταν ο Daniel Craig ξεκίνησε, συζητούσαν να τον κάνουν νεότερο". Τότε είχε προσθέσει μάλιστα ότι είχε μείνει λίγο έκπληκτος που το όνομά του είχε πέσει στο τραπέζι με τόσο ενθουσιασμό. "Πολύ πρόσφατα έγινα o αγαπημένος του μπούκερ, γεγονός τυχαίο και πολύ περίεργο", κατέληξε ο Heughan. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης