Οι ταινίες του Netflix για τον Νοέμβριο

Ξέρουμε τι θα δεις προσεχώς στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Μόνο λίγες δεν είναι οι ταινίες του Netflix που καταφθάνουν τον Νοέμβριο, είτε μιλάμε για πρωτότυπο περιεχόμενο της πλατφόρμας, είτε για παραγωγές που δε δημιουργήθηκαν από αυτήν. Ακολουθεί η αναλυτική λίστα για αυτές.

The Harder They Fall

Θέλοντας να πάρει εκδίκηση, ο Νατ Λαβ καβαλά το άλογό του για να βγάλει απ' τη μέση, μαζί με τη συμμορία του, τον αρχιμαφιόζο Ρούφους Μπακ που μόλις αποφυλακίστηκε.

Από: 3/11/2021

Love Hard

Αφού βρει το ιδανικό της ταίρι μέσω Internet, μια συγγραφέας από το Λ.Α. καταλαβαίνει ότι την κορόιδεψαν, όταν ξενιτεύεται για να του κάνει έκπληξη για τα Χριστούγεννα.

Από: 5/11/2021

Γιάρα/ Yara

Μια αποφασισμένη εισαγγελέας ασχολείται εμμονικά με την υπόθεση μιας αγνοούμενης 13χρονης και φτάνει στα άκρα για να βρει την αλήθεια. Βασισμένο σε αληθινή υπόθεση.

Από: 5/11/2021

Ο Μπαμπάς Επιστρέφει για Χριστούγεννα/ Father Christmas Is Back

Τέσσερις άσπονδες αδελφές μαθαίνουν τι σημαίνει οικογενειακή αλληλεγγύη, όταν ο χαμένος τους πατέρας εμφανίζεται για τα Χριστούγεννα στη χλιδάτη οικογενειακή τους έπαυλη.

Από: 6/11/2021

Passing

Στη Νέα Υόρκη του 1920, η πραγματικότητα μιας μαύρης γυναίκας αλλάζει, όταν συναντιέται με μια παιδική της φίλη που παριστάνει τη λευκή.

Από: 10/11/2021

7 Αιχμάλωτοι/ 7 Prisoners

Ένας φτωχός έφηβος που προσπαθεί να ξεφύγει από έναν σωματέμπορα αναγκάζεται να σταθμίσει την ηθική του σε σχέση με την πάλη που δίνει να επιβιώσει.

Από: 11/11/2021

Red Notice

Ένας αναλυτής του FBI καταδιώκει τον πιο περιζήτητο ληστή έργων τέχνης αλλά γίνεται άθελά του συνεργός του στο κυνήγι ενός άπιαστου απατεώνα που έχει πάντα το προβάδισμα.

Από: 12/11/2021

Διπλή Πριγκίπισσα 3: Κυνηγώντας το Αστέρι/ The Princess Switch 3: Romancing the Star

Μετά την κλοπή ενός ανεκτίμητου χριστουγεννιάτικου κειμηλίου, οι ολόιδιες Μάργκαρετ και Στέισι ζητούν βοήθεια από την τολμηρή σωσία Φιόνα – και τον γοητευτικό πρώην της.

Από: 18/11/2021

tick, tick...BOOM!

Λίγο προτού κλείσει τα 30, ένας πολλά υποσχόμενος νεαρός θεατρικός συνθέτης βιώνει τον έρωτα, τη φιλία και την πίεση να δημιουργήσει κάτι μεγάλο πριν να είναι αργά.

Από: 19/11/2021

Οι Νόμοι των Συνόρων/ Outlaws

Ένας εσωστρεφής έφηβος μπαίνει σε μια παρέα περιθωριακών αλλά σύντομα συνειδητοποιεί ότι έχει μπλέξει.

Από: 22/11/2021

Bruised

Μια ξεπεσμένη αθλήτρια MMA αρπάζει μια τελευταία ευκαιρία για εξιλέωση στο κλουβί, όταν ο γιος που είχε αφήσει έρχεται στη ζωή της. Παίζει και σκηνοθετεί η Χάλι Μπέρι.

Από: 24/11/2021

Κάρλος Μπαγιάρτα: Ψεύτικοι Προφήτες/ A Castle For Christmas

Ο Μεξικανός κωμικός Κάρλος Μπαγιάρτα επιστρέφει και σατιρίζει με το καυστικό του μαύρο χιούμορ πολιτιστικές και θρησκευτικές πτυχές της Λατινικής Αμερικής.

Από: 26/11/2021

Τα Κακομαθημένα/ Spoiled Brats

Τρία κακομαθημένα αδέλφια αναγκάζονται να μπουν στη βιοπάλη όταν ο πλούσιος και καλοπροαίρετος πατέρας τους προσποιείται ότι έχασε τα πάντα για να τους δώσει ένα μάθημα.

Από: 26/11/2021

Χίλιοι Καλοί Χωράνε/ More the Merrier

Μια κωμωδία για τη σεξουαλική εξερεύνηση από τον σκηνοθέτη και συν-σεναριογράφο Πάκο Καμπαγέρο ("Cites").

Από: 30/11/2021

 

Εκτός από τις προαναφερθείσες ταινίες, το Netflix φέρνει ακόμη στη οθόνη σου "Το Ημερολόγιο" (The Notebook) καθώς και το "Ο Φάρος" (The Lighthouse) του Robert Eggers με τους Robert Pattinson και Willem Dafoe. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης