Eternals, το πρώτο μεγάλο flop της Marvel

Οι κριτικοί το χαρακτηρίζουν από απογοητευτικό έως ανούσιο.

Γράφει: Esquire Editors 29 Οκτωβρίου 2021

Και ενώ δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τις συγκλονιστικές εμφανίσεις της Angelina Jolie στο πλαίσιο προώθησης της ταινίας Eternals, οι κριτικοί φαίνεται να αδιαφορούν για τη γοητεία της διάσημης ηθοποιού και επικεντρώνονται στην ταινία, ξεχνώντας τη λάμψη των πρωταγωνιστών της.

H ταινία

Το Eternals της Marvel καλωσορίζει μια νέα ομάδα Υπερηρώων του MCU. Η επική ιστορία που διατρέχει χιλιάδες χρόνια, έχει για πρωταγωνιστές μια ομάδα αθάνατων ηρώων που αναγκάζονται να αποκαλυφθούν ώστε να συνεργαστούν εκ νέου ενάντια στον παλαιότερο εχθρό της ανθρωπότητας, τους The Deviants.  

> Διάβασε ακόμη: 20 ταινίες για το φθινόπωρο

Στην ταινία πρωταγωνιστεί μια ομάδα εξαιρετικά δημοφιλών ηθοποιών όπως ο Richard Madden στο ρόλο του παντοδύναμου Ikaris, η Gemma Chan στο ρόλο της Sersi που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το ανθρώπινο είδος, ο Kumail Nanjiani στο ρόλο του Kingo που ξεχωρίζει για τις κοσμικές του δυνάμεις, η Lauren Ridloff στο ρόλο της Makkari που τρέχει πιο γρήγορα από τον άνεμο, ο Brian Tyree Henry στο ρόλο του ευφυή εφευρέτη Phastos, η Salma Hayek στο ρόλο της σοφής και πνευματικής αρχηγού Ajak, η Lia McHugh στο ρόλο της αιωνίως νέας αλλά και πάνσοφης Sprite, ο Don Lee στο ρόλο του παντοδύναμου Gilgamesh, ο Barry Keoghan στο ρόλο του απόμακρου και μοναχικού Druig, και η Angelina Jolie στο ρόλο της άγριας πολεμίστριας Thena. Ο Kit Harington ενσαρκώνει τον Dane Whitman.

Οι κριτικοί το ξέσκισαν

"Απογοητευτικό και ανούσιο"  χαρακτήρισαν το σενάριο οι κριτικοί, κατακεραυνώνοντας την σκηνοθέτη Κλόι Ζάο, η οποία στην περσινή απονομή των Όσκαρ, τιμήθηκε με το Όσκαρ Σκηνοθεσίας, για την εξαιρετική της δουλειά στην ταινία "Nomadland".

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή της Angelina Jolie στον ρόλο του ηθοποιού και μάλιστα σε αυτόν μίας σούπερ ηρωίδας, αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία.

Από: Womantoc.gr

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος