Ο Quentin Tarantino πουλά 7 ανέκδοτες σκηνές του Pulp Fiction σε NFTs

Τι εννοεί ο ποιητής Tarantino, διαβάζεις αναλυτικά εντός.

Μέχρι στιγμής ασχολούμασταν με το μπέρδεμα στο μυαλό του για το ποια θα είναι η επόμενη (και ίσως τελευταία) του ταινία. Εκείνος όμως, εστιάζει αλλού: Ο Quentin Tarantino είναι η πιο πρόσφατη διασημότητα που μπήκε στον κόσμο των NFTs (Non-Fungible Token) με αποκλειστικό, ακυκλοφόρητο περιεχόμενο από την εμβληματική του ταινία από το 1994, Pulp Fiction. Ενώ τα περισσότερα κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin είναι αμοιβαία ανταλλάξιμα, ένα NFT διαθέτει ένα μοναδικό κρυπτογραφημένο ID, γεγονός που το καθιστά το αναντικατάστατο.

Ωστόσο, αυτό που πουλάει ο Tarantino στην κορυφαία αγορά NFT, OpenSea είναι τα Secret NFTs. Tα NFTs που βασίζονται σε κοινά blockchains όπως το Etherium, εμφανίζουν προεπιλεγμένα μεταδεδομένα και εικόνες από προεπιλογή, τα NFTs του Secret Network χρησιμοποιούν τη δική τους μοναδική blockchain, δίνοντας στους ιδιοκτήτες τη δυνατότητα να διατηρούν ιδιωτική την ταυτότητά τους, όπως και τα δεδομένα NFT.

Για την ακρίβεια, όπως μεταδίδει το IndieWire: "Επτά αμοντάριστες σκηνές Pulp Fiction θα συνδυαστούν με τα 'πρώτα χειρόγραφα σενάρια' του Pulp Fiction και 'αποκλειστικά προσαρμοσμένο σχολιασμό' από τον ίδιο τον Tarantino, αποκαλύπτοντας μυστικά για την ταινία και το δημιουργό της".

Οι σχετικές δηλώσεις του Quentin Tarantino

Ο Tarantino έγινε πιο συγκεκριμένος για το περιεχόμενό τους στη σκηνή του συνεδρίου NFT.NYC στη Νέα Υόρκη. "Για παράδειγμα, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο John Travolta, o Vincent… δεν ήταν αρχικά ο Vincent", είπε ο 58χρονος σκηνοθέτης στο CNET. "Όλα τα ορθογραφικά λάθη, όλα τα περίεργα σκαριφήματα, όλες οι περίεργες σημειώσεις για τον εαυτό μου που είναι γραμμένες σε αυτό το πράγμα, είναι όλα εκεί".

Ο Quentin Tarantino πουλά 7 ανέκδοτες σκηνές του Pulp Fiction σε NFTsPulp Fiction

Λόγω της ιδιωτικής 'φύσης' των Secret NFT, ο ιδιοκτήτης του κάθε NFT θα μπορεί να επιλέξει εάν θα αποκαλύψει ή όχι τις πληροφορίες που περιέχει το απόκτημά του στον υπόλοιπο κόσμο. "Όταν το αποκτήσεις, είναι δικό σου", πρόσθεσε ο Tarantino στο τέλος της σύντομης εμφάνισής του στο συνέδριο.

Το πρώτο Pulp Fiction NFT πρόκειται να είναι διαθέσιμο στο OpenSea τον επόμενο μήνα και σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, μπορείς να κάνεις κλικ εδώ για να εγγραφείς στη λίστα αναμονής.

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στo Civil War του Alex Garland ξεσπά ένας επικός πόλεμος

H Kirsten Dunst και ο Nick Offerman πρωταγωνιστούν στο Civil War, τη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Ex Machina.

Γραφει Γιαννης Σπανος

10+1 τέλειες σειρές που βασίζονται σε ταινίες

Με αφορμή το Ripley του Netfilx, ρίχνουμε μια ματιά στις σειρές που άντλησαν έμπνευση από τον κινηματογράφο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το Daddio με τους Sean Penn και Dakota Johnson

Το Daddio αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αμερικανικές αίθουσες στις 28 Ιουνίου.

Στο viral The Sympathizer βλέπουμε την ιστορία της πτώσης της Σαϊγκόν όπως δεν τη φανταζόμασταν

Στη σειρά που τρομάξαμε να γνωρίσουμε τον Robert Downey Jr., η ιστορία του μεταπολεμικού Βιετνάμ παρουσιάζεται από μια άλλη οπτική.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που βλέπουν όλοι στο Netflix αυτήν τη στιγμή είναι γερμανική

Πέρα από το 3 Body Problem, το Netflix συνεχίζει το σερί με τις πολύ καλές σειρές επιστημονικής φαντασίας.

Γραφει Γιαννης Σπανος