O Ivan Drago παραλίγο να σκοτώσει τον Sylvester Stallone στο Rocky IV

Ο Sly τη γλίτωσε με μόλις 4 μέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας και αφού διακομίστηκε άρον άρον με ειδική πτήση σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια.

Ξέρεις πώς τελείωσε ο Ψυχρός Πόλεμος; Ναι, με το Rocky IV ή Ρόκι 4 αν προτιμάς. Ο Sylvester Stallone αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες ότι σχεδόν πέθανε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μίας σκηνής μάχης του τέταρτου και πιο cult μέρους της πυγμαχικής saga Rocky, που κυκλοφόρησε το 1985. Μάλιστα, μετά από το χτύπημα που του επέφερε ο 'Ivan Drago', δηλαδή ο Dolph Lundgren που ενσάρκωσε στο φιλμ τον αντίπαλό του μποξέρ, πίστεψε, σαν καλός χριστιανός, ότι θα πήγαινε στον Παράδεισο.

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουν

Η αποκάλυψη έγινε με ένα βίντεο που πόσταρε ο 75χρονος ηθοποιός στο κανάλι του στο YouTube, με τον χαρακτηριστικό τίτλο The Making of Rocky vs. Drago by Sylvester Stallone. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε αυτό, το πρώτο πράγμα που γυρίστηκε για τη συγκεκριμένη σκηνή ήταν η είσοδός του, στη συνέχεια η είσοδος του Dolph Lundgren και έπειτα οι χαιρετούρες τους.

Αμέσως μετά τραυματίστηκε τόσο σοβαρά κατά τη διάρκεια της κινηματογράφησης της πάλης που έπρεπε να διακομιστεί αεροπορικώς από τον Καναδά όπου γίνονταν τα γυρίσματα στην Καλιφόρνια και να περάσει τέσσερις ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενός νοσοκομείου.

Τον έκανε με τα κρεμμυδάκια

Όπως λέει: 'Με κονιορτοποίησε. Δεν το συνειδητοποίησα εκείνη τη στιγμή, αλλά αργότερα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, η καρδιά μου άρχισε να πρήζεται. Η πίεσή μου ανέβηκε στο 260 και ήμουν έτοιμος να πιάσω την κουβέντα με τους αγγέλους. Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι ότι πετούσα με μία έκτακτη πτήση χαμηλού υψόμετρου'.

Έτσι, βρέθηκε σε μία μονάδα εντατικής θεραπείας, περιτριγυρισμένος από καλόγριες. Όταν τελείωσε όλη αυτή η περιπέτεια, σαν καλός επαγγελματίας, γύρισε πίσω στο σετ της ταινίας για να ολοκληρώσει τη σκηνή της πάλης.

> Διάβασε ακόμα: Ivan Drago, 36 χρόνια μετά

Το μοιραίο χτύπημα δεν κόπηκε στο μοντάζ

Σοκ προκαλεί το γεγονός ότι το μοιραίο χτύπημα του 'Ivan Drago' στο στήθος του Sylvester Stallone, που παραλίγο να κοστίσει στον δεύτερο τη ζωή του, δεν κόπηκε στο μοντάζ, αλλά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην ταινία. 'Πώς θα μπορούσε κανείς να το αφήσει απ' έξω;', σχολιάζει ο Stallone στο βίντεο.

> Διάβασε ακόμα: H προπόνηση του Ivan Drago 

O Ivan Drago παραλίγο να σκοτώσει τον Sylvester Stallone στο Rocky IVGetty Images

Το director's cut του Rocky VI και τα αναμνηστικά του Stallone

Για την επέτειο της εξόδου της ταινίας στους κινηματογράφους, σήμερα 11 Νοεμβρίου (και μόνο για σήμερα), θα προβληθεί στις αμερικάνικες αίθουσες το director’s cut του Rocky IV

Τέλος, τα αναμνηστικά του Stallone από την παλαιστική saga πρόκειται να βγουν σε δημοπρασία μέσα στον Δεκέμβριο. Σε αυτά, συμπεριλαμβάνονται τα χαρακτηριστικά κόκκινα γάντια του μποξ που φορούσε στο Rocky III και άλλα 500 περίπου αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν στις ταινίες που πρωταγωνίστησε ο Αμερικανός ηθοποιός.

Ο συνολικός τζίρος που αναμένεται να φτάσουν υπολογίζεται στο 1,5 εκατομμύριο δολάρια, με τα γάντια να θεωρείται ότι θα πωληθούν σε μία τιμή ανάμεσα στις δέκα και είκοσι χιλιάδες δολάρια.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης