Οι καλύτερες ταινίες του Netflix αυτή τη στιγμή

Οι 5+1 ταινίες που ξεχωρίσουν τώρα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Υπάρχει λόγος που κάθε μήνα στο Esquire διαβάζεις ένα άρθρο με αυτόν τον τίτλο. Σαφέστατα οι σταθερές αξίες ξεχωρίζουν διαχρονικά στην πλατφόρμα streaming, ωστόσο ανάλογα με τις κυκλοφορίες, διαμορφώνονται και οι προτιμήσεις των χρηστών. Οπότε, γράφοντας 'οι καλύτερες ταινίες του Netflix' εννοούμε αυτές που στην παρούσα φάση συγκεντρώνουν τις περισσότερες θεάσεις, είναι σχετικά φρέσκες (ή όχι και τόσο) στην πλατφόρμα και ασφαλώς παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

The Harder They Fall

Ένα πολύ ιδιαίτερο και ανατρεπτικό γουέστερν από τον Jeymes Samuel, με τους Jonathan Majors, Zazie Beetz, RJ Cyler, Edi Gathegi, DeWanda WiseLa, Keith Stanfield, Regina King και τον Idris Elba στο ρόλο του αρχι-villain. 

Red Notice

Συγκαταλέγεται στις πιο πολυαναμενόμενες παραγωγές του Netflix για το 2021, έχει ένα all star cast (Reynolds, Gadot, Johnson) και γενικά όλες τις προδιαγραφές για να είναι η επιτυχία του φθινοπώρου. Σε θεάσεις, τα πάει εξαιρετικά, σε κριτικές όχι και τόσο. Περισσότερα, διαβάζεις εδώ.

Sniper: Assassin's End

Ο Brandon Beckett (Chad Michael Collins), ένας ελεύθερος σκοπευτής σε ειδικές επιχειρήσεις ορίζεται ως ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία ενός ξένου αξιωματούχου λίγο πριν μπουν οι υπογραφές σε μία πολύ σημαντική εμπορική συμφωνία με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Γλιτώνοντας από το θάνατο, συνειδητοποιεί ότι μπορεί να υπάρχει διπλός πράκτορας στην κυβέρνηση και συνεργάζεται με το μοναδικό άνθρωπο που μπορεί να εμπιστευτεί, τον πατέρα του που αποτελεί "θρύλο" στο ίδιο επάγγελμα.

Doomsday

Όταν μία ιογενής επιδημία ξεσπά στη Βρετανία, η κυβέρνηση θέτει σε καραντίνα τους νοσούντες πίσω από μια περιτειχισμένη πόλη. Παρόλα αυτά, η ασθένεια επανεμφανίζεται 30 χρόνια αργότερα, το 2033 δηλαδή.

Love Hard

H Natalie έχει ρεκόρ κακών γνωριμιών και αδυνατώντας να βρει ένα σύντροφο, πλέον ζει γράφωντας για τις κακές της εμπειρίες. Όταν βρει το ιδανικό της ταίρι μέσω ίντερνετ στο Lake Placid, αποφασίζει να του κάνει έκπληξη για τα Χριστούγεννα. Περισσότερα, διαβάζεις εδώ.

tick, tick...BOOM!

Έχει διαφημιστεί άπειρα, μόλις κυκλοφόρησε και ήδη συζητιέται. Λίγο πριν τα 30, ένας θεατρικός συνθέτης βιώνει ένα μίνι είδος κρίσης εξαιτίας της πίεσης που εισπράττει από την κοινωνία και τα στερεότυπά της για γρήγορη επιτυχία και προσωπική ολοκλήρωση.

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.