Τα τρία φαβορί των φετινών Όσκαρ

Οι υποψηφιότητες των φετινών SAG Awards δείχνουν οσκαρική κούρσα διά τρία.

Γράφει: Esquire Editors 02 Φεβρουαρίου 2022

Χωρίς να ανατρέπονται σε σημαντικό βαθμό οι έως τώρα προβλέψεις των Oscars, η πρόσφατη ανακοίνωση από τα σωματεία παραγωγών, σκηνοθετών και σεναριογράφων με τις υποψηφιότητες των βραβείων του κάθε σώματος, επιβεβαιώνουν τα φαβορί και δίνουν φρέσκια ώθηση σε έτερους διεκδικητές.

Τα SAG Awards

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Στην παρούσα φάση και με τις υποψηφιότητες των Όσκαρ να ανακοινώνονται στις 8 Φεβρουαρίου, όποια κουβέντα περί επικρατέστερων γίνεται, αφορά ουσιαστικά τα φιλμ που επέλεξαν τα σωματεία στις κατηγορίες καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, πρωτότυπου σεναρίου και συνολικού cast, όπως κάνουν ως προς το τελευταίο οι ηθοποιοί - μέλη του SAG. Το ενδιαφέρον εδώ είναι πως κανένας τίτλος από όσους συζητούνται δε βρίσκεται και στις τέσσερις κατηγορίες.

Το "Belfast" για παράδειγμα, επιλέχθηκε από τους παραγωγούς, τους ηθοποιούς και τους σκηνοθέτες, παραδόξως όμως ο δημιουργός του Κένεθ Μπράνα όχι από τους σεναριογράφους. Αντίστοιχα, το έτερο μεγάλο φαβορί "Η Εξουσία του Σκύλου" (Τζέιν Κάμπιον) απουσιάζει από τους σεναριογράφους διότι δεν πληρούσε τους όρους συμμετοχής στα βραβεία του σωματείου. Έπειτα, στα SAG ενώ οι πρωταγωνιστές (Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κίρστεν Ντανστ, Κόντι Σμιτ-ΜακΦι) βρίσκονται υποψήφιοι ατομικά, η ταινία λείπει από την κατηγορία του καστ.

H συνέχεια στο Athinorama.gr

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.