Η Marvel ίσως ετοιμάζει reunion για Kit Harington και Emilia Clarke

Το σενάριο που περνάει από το μυαλό μας με όσα στοιχεία διαθέτουμε μέχρι στιγμής.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 09 Φεβρουαρίου 2022

Τώρα που ξέρουμε ποιος είναι ο Kit Harington στο Eternals, (ο Dane Whitman/ Μαύρος Ιππότης) και που σχεδόν έχουμε σιγουρευτεί ότι η Emilia Clarke είναι η Abigail Brand της SWORD στη σειρά της Disney + Secret Invasion (2023), προκύπτει το εξής ερώτημα: Πόσο καιρό θα χρειαστεί η Marvel για να φέρει τους δύο χαρακτήρες κοντά, καθώς η επανένωση του Game of Thrones στο Eternals ήταν κάπως λειψή. Το reunion που επιθυμεί η πλειοψηφία των fans είναι ανάμεσα στην Emilia Clarke και τον Kit Harington, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το Harry Potter και τα Φιλαράκια. Αν δε φέρεις κοντά αυτούς που πρέπει να φέρεις κοντά, το πράγμα δε λειτουργεί όσο κι αν θέλεις να φτιάξεις ένα εντυπωσιακό νοσταλγικό οικοδόμημα. 

Στην προκειμένη περίπτωση, οι Harington και Clarke είναι κάτι σαν τους Matt Leblanc και Matthew Perry. Προφανώς, η Marvel και οι ηθοποιοί της δεν πρόκειται να αποκαλύψουν τίποτα για τα μελλοντικά τους σχέδια, οπότε το μόνο που μας μένει είναι οι εικασίες. Στην τελική, κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει ότι η Clarke για παράδειγμα, θα είναι η πράκτορας Abigail Brand, η οποία παίζει κεντρικό ρόλο στα κόμικς Secret Invasion.

Για την ακρίβεια το μόνο που φέρεται να έχει διαρρεύσει είναι ότι η Clarke υποδύεται "μια κατάσκοπο με δυνάμεις" - εξ ου και η σύνδεση με τη Brand: έχει δυνάμεις και είναι διαπλανητική κατάσκοπος που διεισδύει στους Skrulls. Στην πραγματικότητα, το μόνο υπαρκτό στοιχείο είναι οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει από τα γυρίσματα. Δεδομένου του ότι η Emilia Clarke γυρίζει τις σκηνές της στο Yorkshire και συγκεκριμένα στο Halifax, η μοναδική σύνδεση του χαρακτήρα του Kit Harington με το Secret Invasion που περνά από το μυαλό μας είναι η Μεγάλη Βρετανία. Είναι σαφές ότι η Marvel πρόκειται να επαναδιατυπώσει την αρχική ιστορία και να δώσει τη δική της εκδοχή της εισβολής, αλλά αν πάει στη Μεγάλη Βρετανία είναι αναπόφευκτο να σκεφτούμε τα Captain Britain και Mi13.

Η Marvel ίσως ετοιμάζει reunion για Kit Harington και Emilia ClarkeGetty Images

Πώς μπορεί να υπάρξει reunion α λα Marvel

Εννοείται πως αυτό το σκεπτικό μπορεί να μην έχει απολύτως καμία σχέση με το τι θα κάνει η Marvel στη συνέχεια, αλλά είναι η μόνη σύνδεση που έχουμε εντοπίσει μεταξύ των δύο χαρακτήρων. Ας υποθέσουμε για μία στιγμή ότι όλα αυτά όντως ρησιμεύουν ως οδηγός, ως έμπνευση. Σε αυτή τη σειρά κόμικς υπάρχει ένας Skrull που βρίσκεται στη Γη από το 1963, ο οποίος εργάζεται για την υπηρεσία πληροφοριών υπερηρώων της βρετανικής κυβέρνησης MI13 και μοιάζει με τον John Lennon. Οπότε, διά αντιπροσώπου, μπορεί να περάσει τα πάντα. Αντιθέτως, σε αυτό το κόμικ, Abigail Brand και Dane Whitman δε συναντώνται.

>Διάβασε ακόμη: Γιατί ξεχάσαμε τόσο γρήγορα το Game of Thrones

Η "διασταύρωσή" τους έρχεται μέσω της Dr. Faiza Hussain, μίας γιατρού που εργάζεται στα ειδικά νοσοκομεία κατά τη διάρκεια της εισβολής των Skrull. Μάλιστα, ο χαρακτήρας του Kit Harington και η Hussain μάχονται δίπλα-δίπλα. Η δε Hussain γίνεται ασπίδα του Μαύρου Ιππότη. Στη συνέχεια η ιστορία περιπλέκεται, εντάσσεται στην MI13, οι δυο τους πηγαίνουν στη Wakanda για να ανακτήσουν το μυστικιστικό Ebony Blade που είδαμε στα post-credits του Eternals, η Hussein γίνεται ήρωας Excalibur και επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να πολεμήσει τον Δράκουλα... και η εξέλιξη ναι, ακούγεται κάπως περίεργη. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος