Οι ταινίες του Netflix για το 2022 σε ένα βίντεο

Πρώτη ματιά σε όλες τις πρωτότυπες παραγωγές που θα κάνουν πρεμιέρα φέτος στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 04 Φεβρουαρίου 2022

To Netflix δε φαίνεται σε καμία των περιπτώσεων να ρίχνει ρυθμούς το 2022, με την πλατφόρμα streaming να υπόσχεται να δίνει στους συνδρομητές/θεατές τουλάχιστον μία νέα πρωτότυπη ταινία ανά εβδομάδα για τους επόμενους μήνες - κάποιες ήδη κυκλοφορούν. Το απόγευμα της Πέμπτη, η εταιρεία αποκάλυψε μια τεράστια λίστα με πρωτότυπες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στην πλατφόρμα το προσεχές διάστημα. Οι ταινίες του Netflix για το 2022 σε ένα βίντεο λοιπόν.

Αρχικά, να πέσει το βίντεο:

Για κάθε γούστο

Πολλές από τις ταινίες δεν έχουν ακόμη επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας αλλά αυτό μάλλον ελάχιστα θα έπρεπε να απασχολεί. Μιλάμε άλλωστε για μία τεράστια γκάμα με προτάσεις από οποιοδήποτε genre.

> Διάβασε ακόμη: Οι πιο πολυαναμενόμενες σειρές του 2022

Το εύρος εκτείνεται από χριστουγεννιάτικα romcoms μέχρι το sequel του Knives Out (που παρεμπιπτόντως γυρίστηκε στις Σπέτσες) και από sci-fi θρίλερ έως προσαρμογές από βιβλία.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.