Τα ερωτικά του Netflix

Αν σου αρέσουν οι πικάντικες παραγωγές, επιλογές υπάρχουν.

Τελευταία, η επεκτατική διάθεση του Netflix είναι εντελώς ανεξέλεγκτη, με αποτέλεσμα να μας ξεφεύγουν ένα σωρό σειρές μέσα στην τόση ποικιλία. Και πρέπει να του παραδεχτούμε ότι διαθέτει σειρές για όλες τις προτιμήσεις και, κυρίως, για όλες τις προθέσεις. Ανάμεσα σε αυτές, υπάρχουν και αυτές που ανήκουν σε μία πιο σέξι κατηγορία -προσοχή, όχι πρόστυχη- χωρίς φυσικά να μην είναι παράλληλα κωμικές, δραματικές ή δράσης. Οι ερωτικές σειρές του Netflix προφανώς δεν είναι οικογενειακές ιστορίες, οπότε προτού πατήσεις το play, καλύτερα οι μικρότεροι σε ηλικία να έχουν πάει για ύπνο. 

Love (2018)

Όταν η σύντροφός του που τον απατά τον εγκαταλείπει, ο καλοκάγαθος Gus (Paul Rust, "I Love You, Beth Cooper" και "Inglorious Basterds") μετακομίζει σε ένα μοντέρνο συγκρότημα διαμερισμάτων που κατοικείται από πολλούς φοιτητές. Μία τυχαία συνάντηση τον φέρνει κοντά στην άγρια Mickey (Gillian Jacobs, "Community"), που πρόσφατα έμεινε single και απεχθάνεται τη δουλειά της στο ραδιόφωνο. Αν και εντελώς διαφορετικοί, ο νόμος των ετερώνυμων ισχύει και εδώ.

>Διάβασε ακόμη: Οι καλύτερες ερωτικές ταινίες σύμφωνα με τους κριτικούς

Easy (2019)

Από τον σκηνοθέτη και δημιουργό Joe Swanberg, αυτή η πρωτότυπη κωμική σειρά του Netflix εξερευνά διαφορετικούς χαρακτήρες του Σικάγο, τη σύγχρονη τεχνολογία και τον πολιτισμό. Τo σενάριο περιλαμβάνει ένα παντρεμένο ζευγάρι που ελπίζει να αναζωπυρώσει τη σεξουαλική του ζωή, ένα ζευγάρι που θέλει να κάνει τα πράγματα πιο πικάντικα με μια άλλη γυναίκα και μερικά ραντεβού μέσης ηλικίας. Στη σειρά συμμετέχουν πασίγνωστα ονόματα όπως ο Jake Johnson του "New Girl", ο κωμικός Hannibal Buress, ο Orlando Bloom, η Emily Ratajkowski και ο Dave Franco.

Sex Education (2020)

Ο κοινωνικά αδέξιος μαθητής λυκείου Otis μπορεί να μην έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα του έρωτα, αλλά παίρνει καλή καθοδήγηση για το θέμα στο προσωπικό του μάθημα σεξουαλικής αγωγής - ζώντας με τη μαμά του, Jean, η οποία είναι σεξοθεραπεύτρια. Όντας περιτριγυρισμένος από εγχειρίδια, βίντεο και κουραστικά ανοιχτές συζητήσεις για το σεξ, ο Otis έχει γίνει ένας απρόθυμος ειδικός στο θέμα. Όταν οι συμμαθητές του μαθαίνουν για την οικογενειακή του ζωή, αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του για να βελτιώσει τη θέση του στο σχολείο, οπότε συνεργάζεται με ένα πανέξυπνο κορίτσι ονόματι Maeve για να στήσουν μία υπόγεια κλινική σεξοθεραπείας ώστε να βοηθήσουν στα προβλήματα των συμμαθητών τους.

Bonding (2021)

Η Tiff είναι μία μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη Νέα Υόρκη που δουλεύει κρυφά ως dominatrix. Για εκείνη είναι δουλειά, όχι ευχαρίστηση. Όταν επανασυνδέεται με τον πρώην κολλητό της από το λύκειο, τον Pete, o οποίος πρόσφατα συνειδητοποίησε ότι είναι ομοφυλόφιλος, τον προσλαμβάνει ως βοηθό της - εκτελώντας καθήκοντα όπως το καθάρισμα μετά τους πελάτες της και το ρόλο του σωματοφύλακά της. Αυτή η νέα επαγγελματική σχέση τους, επαναπροσδιορίζει τη φιλία τους. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι τους βοηθά να βρουν τον εαυτό τους.

Bridgerton (2021)

Oκτώ στενά συνδεδεμένα αδέλφια της ισχυρής οικογένειας Bridgerton προσπαθούν να βρουν τον έρωτα με όσα ευτράπελα μπορεί να προκύψουν μερικούς αιώνες νωρίτερα.

>Διάβασε ακόμη: Γιατί βλέπουν όλοι το Bridgerton

The Witcher (2021)

Ο γητευτής Geralt, ένας μεταλλαγμένος κυνηγός τεράτων, παλεύει να βρει τη θέση του σε έναν κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι αποδεικνύονται συχνά πιο κακοί από τα θηρία.

Valeria (2021)

Η Diana Gómez (La casa de papel) είναι μία συγγραφέας που περνάει κρίση στο γάμο της και βρίσκει παρηγοριά στις τρεις φίλες της.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος