Chris Hemsworth, o villain του Furiosa

Stop the press, η Anya Taylor-Joy μόλις απέκτησε συμπρωταγωνιστή.

Στο Blood, Sweat & Chrome: Fury Road, ο συγγραφέας Kyle Buchanan δημιούργησε πρόσφορο έδαφος όχι μόνο για τη δημιουργία του Mad Max: Fury Road, αλλά και για την επερχόμενη ταινία-prequel, Furiosa. Παρότι το δεύτερο θα αργήσουμε πολύ να το δούμε στη μεγάλη οθόνη αφού οι πρώτες εκτιμήσεις τοποθετούν την πρεμιέρα του γύρω στο 2024 (!), οι fans του franchise μπορούν τουλάχιστον να αρκεστούν στα καλούδια που ξέθαψε ο Buchanan, συμπεριλαμβανομένων κάποιων πληροφοριών για το επιλογή του βασικού κακού της υπόθεσης. Σύμφωνα λοιπόν, με το Blood, Sweat & Chrome, ο Αυστραλός καρδιοκατακτητής παύλα Thor, Chris Hemsworth, θα είναι ο villain που θα αντιμετωπίσει τη Furiosa της Anya Taylor-Joy.

Η... κακιά η ώρα 

Το Mad Max στο μεταξύ, ήταν πάντα ένα ξεκάθαρα αυστραλιανό πρότζεκτ και η προσθήκη του Hemsworth στο cast συμπληρώνει το αποτέλεσμα με επιπρόσθετη αυθεντικότητα. Το γεγονός δε, ότι δεν τον έχουμε δει μέχρι στιγμής σε ρόλο κακού δημιουργεί περισσότερες προσδοκίες και προσδίδει ενδιαφέρον στο εν λόγω εγχείρημα.

Παρεμπιπτόντως, στο βιβλίο του Buchanan, ο παραγωγός και α' βοηθός σκηνοθέτη στο Mad Max: Fury Road, P. J. Voeten, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο προέκυψε η επιλογή του Hemsworth:

>Διάβασε ακόμη: Όλα όσα γνωρίζουμε έως τώρα για το prequel του Mad Max

"Ο George είδε τον Chris [Hemsworth] αρχικά ως ένα τυπικό τηλεφώνημα και στη συνέχεια ερωτεύτηκε την ιδέα. Θα παίξει έναν τελείως αντίθετο τύπο από τα δεδομένα του, τον κακό πρωταγωνιστή. Δυστυχώς, πρέπει να βρούμε όλους τους άλλους χαρακτήρες μας που δεν υπάρχουν πια: έναν νέο Immortan, έναν νέο Bullet Farmer και μερικούς άλλους".

Αυτή η σύντομη δήλωση μας λέει αρκετά πράγματα. Πρώτον, ο Hemsworth είναι πιθανότατα ένας νέος κακός και όχι ένας από τους χαρακτήρες που αναφέρονται. Αυτό σημαίνει ότι δε θα ενσαρκώσει τους προαναφερθέντες, άσχετα αν υπάρχουν μερικοί άλλοι κακοί του franchise που ενδεχομένως θα μπορούσε να υποδυθεί. Αποκαλύπτει επίσης ότι ορισμένοι από τους χαρακτήρες του Fury Road θα επιστρέψουν με νέες μορφές ωστόσο. 

Όπως και να έχει, το Furiosa αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου του 2024 και μέχρι τότε, θα διαβάζεις στο Esquire οποιαδήποτε νέα πληροφορία. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.