Η ιδιαίτερη προετοιμασία της Zoe Kravitz για το The Batman

Η δημοφιλής ηθοποιός εφάρμοσε μία ομολογουμένως πρωτότυπη μέθοδο για να μπει στο πετσί της Catwoman.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να υποδυθεί κανείς ένα χαρακτήρα. Σύμφωνα με πληροφορίες για παράδειγμα, η Meryl Streep δεν αντάλλαξε μισή κουβέντα με την Anne Hathaway στα γυρίσματα του The Devil Wears Prada για να διατηρήσει την ψυχρή της επιφυλακτικότητα απέναντι στην υπάλληλό της. Ο Daniel Day Lewis, όπως υποστηρίζεται, έστελνε μηνύματα στη Sally Field ως Αβραάμ Λίνκολν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ομώνυμης ταινίας. Ο Jeremy Strong επίσης, λέγεται ότι φέρεται απαίσια όταν προβάρει το ρόλο του Kendall Roy στο Succession. Στη λίστα των παραπάνω, μπορεί πλέον να προστεθεί και η Zoë Kravitz που έπινε γάλα από πιάτο γάτας.

Οι σχετικές αποκαλύψεις

Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα στο The Tonight Show with Jimmy Fallon, η δημοφιλής ηθοποιός εκμυστηρεύθηκε στον Fallon τι έκανε προκειμένου να προετοιμαστεί για το ρόλο της Selina Kyle, της Catwoman δηλαδή στο The Batman. Μήπως μελέτησε τη γατίσια συμπεριφορά; Έκανε παρέα μαζί τους; Έπινε γάλα από το μπολ τους; Ναι σε όλα. Όταν ο Fallon τη ρώτησε για την τελευταία αναπάντεχη απάντηση, η Kravitz του εξήγησε ότι πρόκειται για τη δική της μέθοδο. 

Αυτό, φυσικά, δημιουργεί εύλογες απορίες για το τι άλλο περιλαμβάνει η μέθοδος Kravitz. Βέβαια, ό,τι και να ήταν, φαίνεται ότι  λειτούργησε υπέρ της, επειδή οι κριτικοί έχουν ήδη βγάλει θετική ετυμηγορία για την παρουσία της στο ανανεωμένο Gotham City.

>Διάβασε ακόμη: Όλες οι ταινίες του Batman στη σωστή σειρά

Η Kravitz παράλληλα αποκάλυψε για την τακτική "cat time" που εφάρμοσε στα γυρίσματα της ταινίας, κατά την οποία πήγαινε σε ένα δωμάτιο και περνούσε λίγο χρόνο με τις γάτες που είχε ο χαρακτήρας της. 

Ορίστε λοιπόν, μερικά βασικά μαθήματα: Αν θέλεις να γίνεις γάτα, πιες σα γάτα. Αν πρόκειται να έχεις γάτες στην ταινία που ετοιμάζεις, το cast γατών είναι καλύτερο από το τα CGI αιλουροειδή. Σε περίπτωση που η γάτα έχει ατάκες, υπάρχει η Zoë Kravitz.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.