Μια ματιά στα παρασκήνια του Top Gun: Maverick

H σκληρή εκπαίδευση των πρωταγωνιστών για τις ανάγκες της ταινίας έχει καταγραφεί σε βίντεο.

"Δεν ήμουν έτοιμος να κάνουμε ένα sequel, μέχρι να βρούμε μία ιστορία άξια για sequel και μέχρι να εξελιχθεί η τεχνολογία ώστε να εμβαθύνουμε στην εμπειρία ενός πιλότου μαχητικού". Σα να είναι στο μυαλό μας, ο Tom Cruise εξήγησε πως και βλέπουμε την επιστροφή του Top Gun στους κινηματογράφους 36 χρόνια μετά την πρεμιέρα της θρυλικής ταινίας. Ως άνθρωπος των πράξεων μάλιστα, φρόντισε το cast του Top Gun: Maverick να περάσει από μία πραγματικά απαιτητική προετοιμασία παύλα εκπαίδευση διάρκειας τριών μηνών ώστε το αποτέλεσμα στη μεγάλη οθόνη να είναι όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται. 

Το σχετικό βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Paramount μας μεταφέρει στα παρασκήνια της ταινίας με μερικούς από τους βασικούς συντελεστές (Gregory "Tarzan" Davis, Monica Barbaro, Miles Teller, Glen Powell, Jay Ellis) συμπεριλαμβανομένου του Cruise φυσικά, τον παραγωγό Jerry Bruckheimer και τον σκηνοθέτη Joseph Kosinski να περιγράφουν όλα όσα μεσολάβησαν για να βγουν κυριολεκτικά στον αέρα. Μεταξύ άλλων, επισημαίνουν ότι πέταξαν με F-18, υποβλήθηκαν σε ένα απαιτητικό υποβρύχιο πρόγραμμα, όπως επίσης έμαθαν πώς να χειρίζονται τις κάμερες για να μπορούν να σκηνοθετήσουν τους εαυτούς τους.

Να πέσει το βίντεο: 

Λίγα λόγια για την ταινία

Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Pete "Maverick" Mitchell (Tom Cruise) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον "προσγείωνε".
Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξειδικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Maverick συναντά τον Υποσμηναγό  Bradley "Rooster" Bradshaw (Miles Teller,"Χωρίς Μέτρο"), γιο του εκλιπόντα φίλου του Maverick, Υποσμηναγού Nick "Goose" Bradshaw.

>Διάβασε ακόμη: Το Χόλιγουντ και η μέρα της μαρμότας

Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Maverick έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.

Θυμήσου επίσης το trailer της ταινίας:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.