Matt Damon και Ben Affleck ετοιμάζουν ταινία για το deal της Nike με τον Michael Jordan

To γνωστό bromance ξαναχτυπά αυτήν τη φορά με μία πολύ δυνατή ιστορία.

Το bromance αυτό κρατάει χρόνια και ήρθε η ώρα να επανενεργοποιηθεί. Οι φίλοι και επί χρόνια συνεργάτες Matt Damon και Ben Affleck σηκώνουν μανίκια μαζί για μία ακόμη φορά προκειμένου να αφηγηθούν την ιστορία της συμφωνίας της Nike με τον Michael Jordan. Ο Affleck θα σκηνοθετήσει, αλλά και οι δύο παίξουν όπως επίσης θα συνυπογράψουν το σενάριο και την παραγωγή του άτιτλου μέχρι στιγμής αθλητικού δράματος των Amazon Studios και Skydance Sports.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο Damon θα υποδυθεί το πρώην στέλεχος της Nike, Sony Vaccarro, ενώ ο Affleck έχει αναλάβει το ρόλο του συνιδρυτή της Nike, Phil Knight. Η πλοκή αναμένεται να ακολουθήσει την προσπάθεια του γίγαντα των αθλητικών ειδών να έρθει σε συμφωνία με τον ανερχόμενο τότε σταρ του NBA στα μέσα της δεκαετίας του 1980, μία φαινομενικά αδύνατη για τη δεδομένη στιγμή σύζευξη. Εκ των υστέρων πάντως, με αυτόν τον τρόπο 'γεννήθηκε' η χρυσή βιομηχανία των Air Jordan.

Η πλοκή

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την ιστορία να επικεντρώνεται στην αδιάκοπτη προσπάθεια του Vaccarro να υπογράψει τον Jordan στην τρίτη τότε όσον αφορά στις πωλήσεις εταιρεία παπουτσιών, ένα ταξίδι που τον οδήγησε στους γονείς του αθλητή, και ειδικότερα στην ισχυρή, δυναμική μητέρα του, καθώς και σε πρώην προπονητές, συμβούλους και φίλους.

>Διάβασε ακόμη: Ο ταλαντούχος κύριος Damon

Ο Jordan από ό,τι φαίνεται θα είναι μία μυθική φιγούρα που δε θα εμφανιστεί ποτέ, ακόμη και όταν ο Vaccarro προσπαθεί να τον προσεγγίσει αποκτώντας πρόσβαση σε όσους βρίσκονται κοντά του.

Το bromance

Θυμίζουμε ότι οι Affleck και Damon πρωταγωνίστησαν και έγραψαν το σενάριο για την ταινία Good Will Hunting του 1997, η οποία τους χάρισε το Όσκαρ καλύτερου πρωτότυπου σεναρίου. Το "ζεύγος" επανενώθηκε στην οθόνη για το The Last Duel του 2021, σε σκηνοθεσία του Ridley Scott. Αν και αυτή είναι η πέμπτη σκηνοθετική προσπάθεια του Affleck -η ταινία του 2012 Argo διεκδίκησε το βραβείο καλύτερης ταινίας- θα είναι η πρώτη φορά που θα σκηνοθετήσει τον Damon.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης