Νέο trailer για το πολυαναμενόμενο Elvis
O Baz Luhrmann παρουσιάζει τη σκοτεινή πλευρά της δόξας του βασιλιά του rock n roll.
"Εκείνη τη στιγμή, ο Elvis ο άνθρωπος θυσιάστηκε και ο Elvis o Θεός γεννήθηκε", ακούγεται να αφηγείται ο Tom Hanks, ο οποίος υποδύεται τον μάνατζερ του βασιλιά του ροκ εντ ρολ, Elvis Presley στο νέο τρέιλερ της καινούριας ταινίας του Baz Luhrmann.
Στις σκηνές παρακολουθούμε την άνοδο του Presley στην κορυφή και την επιθυμία του να φτάσει εκεί με τον δικό του τρόπο. Ο Austin Butler, που συναντάμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο, μοιάζει να δίνει την καλύτερη ερμηνεία που έχει προσφέρει στο κοινό μέχρι τώρα, με τους θεατές να ανυπομονούν για την πρεμιέρα.
To νέο trailer
Στην ουσία, η πλοκή εκτυλίσσεται μέσα σε δύο δεκαετίες, εστιάζοντας στην ιδιαίτερη σχέση του Elvis με τον μάνατζέρ του, Συνταγματάρχη Parker, αλλά και στην αλλαγή του πολιτιστικού τοπίου που κατάφερε να επιφέρει ο ίδιος ο καλλιτέχνης.
Η συνέχεια στο HarpersBazaar.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Οι καλύτερες ταινίες του 2025
Για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα εξαρχής: Αναφερόμαστε σε όσες έχουν ήδη κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες (ή πλατφόρμες) ή είδαμε στα εγχώρια φεστιβάλ και περάσαμε όμορφα παρακολουθώντας την πλοκή τους.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΟ James Cameron είχε γράψει το αρχικό σενάριο του Rambo II-τι άλλαξε ο Stallone και γιατί
Πριν γίνει ο σκηνοθέτης του Titanic και του Avatar, ο James Cameron είχε γράψει ένα Rambo II πολύ πιο σκοτεινό και ρεαλιστικό. Τι περιλάμβανε το αρχικό σενάριο και γιατί δεν γυρίστηκε ποτέ;
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΑυτός είναι ο μεγάλος νικητής του The Voice
Ο τελικός του φετινού The Voice ολοκληρώθηκε με έντονα συναισθήματα και εκπληκτικές ερμηνείες, ενώ η ψήφος του κοινού επιβεβαίωσε μια λαμπρή πορεία.
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΟι καλύτερες στιγμές της ποπ κουλτούρας για το 2025
Τι να πρωτοπεί κανείς για όλα όσα συνέβησαν σε αυτή την επεισοδιακή χρονιά; Ή μήπως για όλα όσα (σπουδαία) δεν συνέβησαν; Συγκεντρώσαμε όλα όσα μας απασχόλησαν ή έγιναν viral μέσα στη χρονιά ως ένα μίνι pop απολογισμό.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΟύτε που φαντάζεσαι πόσα εισιτήρια έκοψε μέσα σε 4 ημέρες ο 'Καποδίστριας'
Η νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή που πραγματεύεται μέρος της ζωής του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας έκανε πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων και έσπασε ρεκόρ εισιτηρίων ως η ταινία με το μεγαλύτερο άνοιγμα για το 2025.
Αυτοί είναι οι φιναλίστ του φετινού The Voice
Οι εννέα φιναλίστ ετοιμάζονται πλέον για τον τελικό, κατά τον οποίο θα διεκδικήσουν τον τίτλο του νικητή και το μεγάλο δισκογραφικό συμβόλαιο - εισιτήριο για τη μουσική βιομηχανία.