Πρώτο trailer για το Black Adam με τον Dwayne Johnson

H πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 21 Οκτωβρίου.

"Η ιεραρχία της εξουσίας στο σύμπαν της DC πρόκειται να αλλάξει". Αυτό είναι το σλόγκαν για την επερχόμενη ταινία Black Adam της Warner Bros. και της DC με πρωταγωνιστή τον Dwayne Johnson. Χθες πήραμε μία πρώτη γεύση από το αποτέλεσμα, καθώς το στούντιο δημοσίευσε το πρώτο επίσημο trailer της ταινίας που φέρει την υπογραφή του Jaume Collet-Serra στη σκηνοθεσία. Οι πρώτες εικόνες -ειδικά για τους fans του The Rock- είναι εντυπωσιακές.

Ο Johnson έχει στο πλευρό του τον Pierce Brosnan ως Doctor Fate, τον Noah Centineo ως Atom Smasher, τον Aldis Hodge ως Hawkman και την Quintessa Swindell ως Cyclone.

Η πλοκή

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από το τι συμβαίνει μετά την απελευθέρωση του Black Adam από τον γήινο τάφο του, σχεδόν 5.000 χρόνια αφότου ο ίδιος απέκτησε υπερδυνάμεις από τους Αιγύπτιους θεούς- άσχετα από το αν φυλακίστηκε αμέσως μετά. Στη συνέχεια είναι έτοιμος να "εξαπολύσει τη δική του, ιδιαίτερη μορφή δικαιοσύνης" στον σύγχρονο κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την πρώτη φορά που ο Johnson πρωταγωνιστεί σε live-action ταινία με υπερήρωες. 

>Διάβασε ακόμη: Πώς ο Dwayne Johnson τα προλαβαίνει όλα

Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια μίας εμφάνισης του The Rock τον περασμένο Απρίλιο στη σκηνή του Caesars Palace κατά τη διάρκεια του CinemaCon, ο The Rock δήλωσε δημόσια ότι δούλευε πάνω στη συγκεκριμένη ταινία για περισσότερο από μία δεκαετία. "Η όλη ιδέα ήταν, πως αν επρόκειτο να το κάνουμε, θα παίρναμε το χρόνο μας και θα το κάναμε σωστά. Πραγματικά μας βοήθησε πολύ να περιμένουμε και να βλέπουμε τις άλλες ιστορίες και αυτούς τους υπερήρωες να ξεδιπλώνονται", ανέφερε. "Ο Black Adam είναι ένα από τα πράγματα στη ζωή μου που με κάνει να σηκώνομαι από το κρεβάτι".

Η πρεμιέρα της ταινίας έχει προγραμματιστεί για τις 21 Οκτωβρίου.

Να πέσει το βίντεο: 


Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.