Πώς η Ana De Armas μεταμορφώθηκε σε Marilyn Monroe

Εντυπωσιακή, με την παλιά γοητεία του Χόλιγουντ, υποδύεται το sex symbol όλων τον εποχών.

Γράφει: Esquire Editors 19 Ιουνίου 2022

Η Ana De Armas είναι η νέα Marilyn Monroe στην επερχόμενη ταινία του Netflix "Blonde". Εντυπωσιακή, με την παλιά γοητεία του Hollywood υποδύεται το sex symbol όλων τον εποχών, και στο νέο teaser, εμφανίζεται σε μια από τις πιο εμβληματικές στιγμές της pop κουλτούρας, με το επιτυχημένο τραγούδι "Diamonds Are a Girl’s Best Friend” σε μια αργή version του κομματιού.

"Παρακαλώ έλα. Μην με εγκαταλείπεις", λέει στην αρχή του teaser μπροστά σε έναν καθρέφτη, με ένα πλατύ χαμόγελο. Βασισμένη στο ομώνυμο φανταστικό μυθιστόρημα της Joyce Carol Oates, η ταινία αναμένεται να δείξει την προσωπική και επαγγελματική ζωή της Marilyn Monroe και μερικούς από τους αγώνες της από την παιδική της ηλικία, καθώς και το ταξίδι της να γίνει μια μεγάλη star του Χόλιγουντ.

Μέσα από τον φακό της Marilyn

Η επίσημη σύνοψη από το Netflix περιέγραψε την ταινία ως μια ταινία που "επαναλαμβάνει τολμηρά τη ζωή μιας από τις πιο διαχρονικές εικόνες του Hollywood, της Marilyn Monroe. Από την ασταθή παιδική της ηλικία ως Norma Jeane, την άνοδό της και τις ρομαντικές περιπέτειές της, η "Blonde” θολώνει τις γραμμές των γεγονότων και της φαντασίας για να εξερευνήσει τον διευρυνόμενο διαχωρισμό μεταξύ του δημόσιου και του προσωπικού εαυτού της".

Η Ana de Armas μοιράστηκε την εμπειρία της στα γυρίσματα της ταινίας, αποκαλύπτοντας ότι οι φιλοδοξίες του σκηνοθέτη Andrew Dominik για την ταινία ήταν "πολύ ξεκάθαρες από την αρχή. Να παρουσιάσει μια εκδοχή της ζωής της Μέριλιν μέσα από τον φακό της".

"Ήθελε ο κόσμος να βιώσει αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι όχι μόνο η Marilyn, αλλά και η Norma Jeane", εξήγησε η ηθοποιός. "Βρήκα ότι ήταν η πιο τολμηρή, ασυγχώρητη και φεμινιστική άποψη για την ιστορία της που είχα δει ποτέ".

Από: TheToc.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.