Όλα όσα λέγονται για το ενδεχόμενο ενός Top Gun 3

O Miles Teller μόλις αποκάλυψε ότι θέλει να υπάρξει συνέχεια. Ο Tom Cruise όμως;

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τότε που το Top Gun: Maverick επέστρεψε 35 χρόνια μετά για να σπάσει τα ταμεία και ήδη όλοι μας σκεφτόμαστε τον επόμενο γύρο. Την επόμενη πτήση του Maverick και του Rooster. Και ευτυχώς έχουμε έναν πολύ δυνατό σύμμαχο σε αυτήν την επιθυμία. Ο Miles Teller αποκάλυψε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στο ρόλο του Rooster για μια τρίτη συνέχεια - αν συμφωνήσει και ο Tom Cruise.

"Αυτό θα ήταν υπέροχο, αλλά όλα εξαρτώνται από τον Tom Cruise", δήλωσε ο Teller κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Entertainment Tonight. "Όλα εξαρτώνται από τον Τομ. Έχω κάνει κάποιες συζητήσεις μαζί του γι' αυτό. Θα το δούμε".

Γιατί χρειαζόμαστε ένα τρίτο Top Gun;

Επειδή το Top Gun: Maverick ήταν εξίσου συναρπαστικό (και περισσότερο για κάποιους) με το πρώτο. Επίσης, επειδή το τέλος άφησε στο κοινό την επιθυμία για απαντήσεις που μόνο μια άλλη ταινία μπορεί να δώσει. Ο Maverick και ο Rooster μόλις είχαν αρχίσει να διορθώνουν τη σχέση τους, όταν βρήκαν ένα τεράστιο εμπόδιο. Δεν χρειαζόμαστε μερικές αποστολές ακόμα για να δούμε την εξέλιξη αυτής της σχέσης;

> Διάβασε ακόμη: Πώς ο Miles Teller έγινε "ανάγλυφος" για το Top Gun: Maverick

Ακόμη, είναι κρίσιμο ότι το Maverick εισήγαγε έναν νέο στόλο πιλότων μαζί με τον Rooster του Teller: Monica Barbaro (Phoenix), Glen Powell (Hangman), Jay Ellis (Payback), και Danny Ramirez (Fanboy) είναι όλοι ικανοί να μας προσφέρουν πολλές συγκινήσεις και πλοκές που αξίζει να εξερευνηθούν. 

Θα επέστρεφε ο Tom Cruise και για τρίτο γύρο;

Η ταινία, που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2022, δέχτηκε κύμα επαίνων τόσο από τους κριτικούς όσο και από το κοινό, το οποίο τη βαθμολόγησε με 97% στο Rotten Tomatoes. Ο Mark Kermode του Guardian την αποκάλεσε "ένα εντυπωσιακό blockbuster που, παρ' όλες τις ανόητες επινοήσεις του, καταφέρνει ακόμα να σου κόψει την ανάσα, γαμώτο".

Πίσω στο 1990, λίγα χρόνια μετά το πρώτο Top Gun, o Tom Cruise δήλωνε στο Playboy ότι ήταν αντίθετος στο να το μετατρέψει σε franchise για ηθικούς λόγους: "Εντάξει, μερικοί άνθρωποι θεώρησαν ότι το Top Gun ήταν μια δεξιά ταινία για την προώθηση του Ναυτικού... Θέλω τα παιδιά να ξέρουν ότι ο πόλεμος δεν είναι έτσι - ότι το Top Gun ήταν απλώς μια βόλτα στο λούνα παρκ, μια διασκεδαστική ταινία  που δεν έπρεπε να είναι πραγματικότητα. Γι' αυτό δεν συνέχισα να κάνω το Top Gun II και III και IV και V. Αυτό θα ήταν ανεύθυνο".

> Διάβασε ακόμη: Η πραγματική ιστορία πίσω από το υπερηχητικό Darkstar του Top Gun: Maverick

Όμως ο σκηνοθέτης Joe Kosinski και ο παραγωγός Jerry Bruckheimer κατάφεραν να πείσουν τον Maverick να ξανακαβαλήσει χάρη στη δύναμη του σεναρίου - και πιθανώς και με ένα ικανοποιητικό πακέτο αμοιβής. Αν ο Cruise χρειαζόταν ένα επιπλέον γλυκαντικό για να μπει και πάλι σε ένα τζετ, τότε ο Teller ξέρει ότι μπορεί να ρίξει τα στατιστικά του Top Gun στα ταμεία: Maverick. Εκτός του ότι είναι σήμερα η πιο κερδοφόρα ταινία του 2022, έφερε περισσότερα από 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια στις κινηματογραφικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο και έχει ήδη γίνει η πιο κερδοφόρα ταινία ολόκληρης της καριέρας του Cruise.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος